Yüzlerce Çocuk Uçurtma Şenliğinde Buluştu

Tamer ÖREN - İsmet Paşa İlkokulu tarafından    geleneksel hale getirilen uçurtma şenliğinde yüzlerce çocuk  uçurtma uçurarak doyasıya eğlendi.

Yüzlerce Çocuk Uçurtma Şenliğinde Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İsmet Paşa İlkokulu tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen  uçurtma şenliğinde yaklaşık bin öğrenci ve aileleri  bir araya geldi. Rüzgarın az oluşu nedeniyle  anne ve babalar ellerindeki uçurtmaları uçurmak için zor anlar yaşarken çocuklar ise bu duruma aldırış etmeden  doyasıya eğlenerek şenliğin tadını çıkardılar.  Uçurtma şenliğinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini ifade eden Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Gülhan UÇ “ Amacımız bir farkındalık oluşturmak. Öğrenci, okul, öğretmen ve velilerle birlikteliği sağlamak.  Hava çok güzeldi.  Öğrencilerimiz  çok güzel vakit geçirdiler. Yine biz ailelerde uçurtma şenliği ve pikniği  bir arada gerçekleştirdik.  Yaklaşık bin öğrencimiz sabah ve öğlen ayrı ayrı olmak üzere şenliğe katıldılar. Yine 800’e yakın velimiz katılım gösterdi.  Başta okul müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Uçurtma uçurduktan sonra aileleriyle birlikte piknik yapan çocuklar çocuk parkında oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendikleri bir gün daha yaşamış oldular.