Yumakgil: 'Transfere başlıyoruz!'

Elazığspor Başkan Adayı İrfan Yumakgil, gündemdeki son gelişmelere ilişkin olarak Hakimiyet Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu

Yumakgil: 'Transfere başlıyoruz!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de yeni sezon öncesi 2. Etap Kamp çalışmalarına Erzurum’da devam eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, Başkan adayı İrfan Yumakgil, Erzurum’a çıkartma yaparak teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Erzurum’a giden Başkan Adayı İrfan Yumakgil ve kurmayları, cumartesi günü sabah saatlerinde takımın kamp yaptığı Palandöken’de teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldiler. Elazığspor’un sabah antrenmanını izleyerek Teknik Direktör Orhan Kaynak ile sohbet eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Adayı İrfan Yumakgil, izlenimlerini Hakimiyet Gazetesi’ne açıkladı.

“TAKIMIMIZI TANIYAN, LİGİ BİLEN İSİMLERLE GÖRÜŞÜYORUZ”

Futbolcuların kendilerini görünce gözlerinin içinin parladığını söyleyen Yumakgil, “Takımın kampını ziyaret edip Elazığ’a döndük. Futbolcuların bizleri görünce gözlerinin parladığını hissettim. Antrenmanımızı takip edip, hocamızla istişarelerde bulunduk. Benim de eksik bölgeler hakkında tespitlerim oldu. Bazı futbolcuların ve denenmek üzere gelen isimlerin yetersiz olduklarını gördüm. Hacı Murat Yümlü döneminde imza atan isimler de var. Bu futbolcuların sözleşmelerinin fesih edilmesi için kendisine çağrıda bulunuyorum. Transfer çalışmalarımıza başladık. Görüşmeler gerçekleştiriyoruz. İnşallah bize katkı sağlayacak isimleri renklerimize bağlayacağız. Takımımızı tanıyan, ligi bilen isimlerle görüşüyoruz. Transfer tahtasını da en yakın sürede açacağız. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun” dedi.

“MEHMET AĞAR İLE GÖRÜŞECEĞİZ”

Transfer konusunda Bakanımız Mehmet Ağar ile görüşerek Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor’dan genç yetenekleri takıma kazandırması konusunda girişimlerde bulunacaklarını söyleyen İrfan Yumakgil, “Ligi tanıyan tecrübeli isimlerin yanı sıra geleceğin yıldız adaylarını da aramıza katma gayretimiz olacak. 5 büyüklerde forma şansı bulamayan ancak Spor Toto 1. Lig’de çok iyi işler yapacak genç isimler var. Takımımızın geleceği açısından da büyük önem taşıyan hamlelerimiz olacak inşallah” ifadelerini kullandı.

BJARNASON ve TATOS’UN DURUMU

Elazığspor’un yıldız oyuncuları Elmar Bjarnason ve Andreas Tatos ile de Erzurum’da bir araya geldiğini kaydeden Başkan Adayı İrfan Yumakgil, “Her ikisiyle de sohbet ettik ve gerekli teminatları vererek, takımın başarısına odaklanmalarını istedik. Her ikisi de yeni sezonda takımın başarısı için ellerinde geleni yapacaklarını söylediler” şeklinde konuştu.

“HERKES DESTEK OLSUN!”

Elazığspor’un geleceği için kendisi gibi herkesin taşın altına elini koyması gerektiğine vurgu yapan Yumakgil, “Sayın Bakanımız Mehmet Ağar, Valimiz Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz, STK Başkanlarımız ve tüm taraftarlarımızın desteği şart bu sıkıntılı süreçten bir an önce kurtulmamız için. 10 lira, 100 lira, 1000 lira demeyelim takımımızın bir an önce kurtulması için gerekli destekleri verelim. Ben şahsım adına gövdemi taşın altına koyuyorum. Elazığspor ve Elazığ benim her şeyim. El birliğiyle bu sıkıntıları aşabiliriz. Gerek Elazığspor Kulübü’ne, gerekse Elazığspor Gönüllüleri Derneği’ne taraftarlarımız bağışta bulunabilir makbuz karşılığı. İnşallah en yakın zamanda bu sıkıntıları aşarız” sözleriyle konuşmasını tamamladı.