Yumakgil: 'Özümüze dönebiliriz!'

Başkan İrfan Yumakgil, koltuğu sallantıda olan Teknik Direktör Orhan Kaynak'tan rapor istediklerini söyledi

Yumakgil: 'Özümüze dönebiliriz!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu (ÖZEL HABER)

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor hareketli saatler yaşıyor. Geride kalan 8 hafta sonunda 4 puan toplayabilen ve taraftarlarını yasa boğan Bordo-Beyazlı ekibimizde, yönetim kurulu önceki akşam bir araya geldi. Toplantının akabinde Hakimiyet Gazetesi’ne özel değerlendirmelerde bulunan Başkan İrfan Yumakgil, önümüzdeki günlerde Vali Çetin Oktay Kaldırım ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’la bir araya gelip mevcut durumu görüşmek istediklerini söyledi.

“ORHAN KAYNAK’TAN RAPOR İSTEDİK”

Taraftarların son Gazişehir Gaziantep maçında istifasını istediği Teknik Direktör Orhan Kaynak hakkında da değerlendirmeler yapan Başkan Yumakgil, “Orhan hocadan rapor istedik. Maddi durumumuza göre Elazığlı bir hocayı takımın başına getirebiliriz. Yani özümüze dönebiliriz” dedi.

“NAMAZ KILMAYA GİTTİM”

Gazişehir Gaziantep maçında taraftarlara küfür ettiği yönünde yapılan açıklamaları yalanlayan Yumakgil, “Ben küfür etmedim şahitlerimde var. Sadece emniyet güçlerine bana küfür ediliyor neden mani olmuyorsunuz dedim. Yönetici arkadaşlar beni içeri götürdüler. İkindi namazını kılmak için içeriye gittim. Ağlayan bir çocuğun gördüm içerde. Neden ağlıyorsun diye sorduğumda, yapılan küfürlerden dolayı korktuğunu ve bu yüzden ağladığını söyledi. Bu tür hareketler yakışmıyor bizlere” şeklinde konuştu.