'Yönetimimde güçlü isimler var!'

Elazığspor'da çoğunluk sağlanamadığı için 25 Mayıs'a ertelenen Olağanüstü Genel Kurul için iş adamı Burak Çiftçioğlu aday olduğunu açıkladı

'Yönetimimde güçlü isimler var!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor’da yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkanlığa aday çıktı. Elazığ’da ikamet eden genç iş adamı Burak Çiftçioğlu, düzenlediği basın toplantısıyla başkanlığa talip olduğunu kamuoyuna duyurdu.

“PUAN SİLME CEZASIYLA KARŞI KARŞIYA KALABİLİRİZ”

Elazığ’ın gururu Elazığspor’a başkan adayı olduğunu ifade eden Çiftçioğlu, “Beni tanıyan, tanımayanlar vardır. Elazığspor başkan adayı kimdir sorusuna yanıt vermek için kendimi tanıtmak istiyorum. Elazığlıyım. İnşaat sektöründe faaliyet göstermekteyim. Birkaç sorum olacak. Tesisini aydınlatamayan bir yönetim, nasıl bir kulübün aydınlatılmasına çözüm bulabilir?, Nasıl bir yönetimdir ki, mali işleri düzenlemek yerine, finansmanı şahıs hesapları üzerine, günü kurtarma hesabına giriyor?, Bu nasıl bir kurumsallıktır? Kendi aile şirketlerini böyle mi yönetiyorlar? Elazığspor başkanlığı kolay değildir. Elazığspor adı altında toplanan paralar nasıl harcandı? Elazığspor için kiralanan araçlar neden yöneticilerin şahsi malı gibi kullanılıyor? Finansmanınız yok ise neden yönetime geçtiniz? Anlamış değilim. Seçime giren yönetime, nasıl olur da delege listesi verilmez? Delegeler ve yönetim adayı arasında neden set örülüyor. Yasal haklarımız çiğneniyor. Babayiğit aranıyor ama babayiğitçe davranılmıyor. Elazığspor’un gelecekte alacağı transfer yasağının bedelini kim ödeyecek? Yine puan silme cezasıyla karşı karşıya kalabiliriz” şeklinde konuştu.

“BABAYİĞİTÇE BIRAKMALILAR”

Elazığspor’da cambazlık döndüğünü iddia eden Çiftçioğlu, “Ben ve profesyonel yönetimim bu soruları hiçbir zaman cevapsız bıraktırmayacaktır. Bilgi birikimimiz ve maddi olanaklarımızla birlikte gururumuz olan Elazığspor’a aday olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz. Yarın bizler yönetime gelirsek kapımız herkese açık olacaktır. Bizim dönemimizde, bizden daha iyi projeler üreten bir yönetim olursa şans vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Amaç Elazığspor’u daha iyi yerlere getirmektir. Unutulmamalıdır ki bu memleketin babayiğitleri çoktur. Babayiğit arayan bir yönetim babayiğitçe bırakmayı bilmelidir” dedi.

“NAKİT OLARAK SIKINTIMIZ YOK”

Elazığspor başkanlığına geldikleri takdirde kaynaklarının hazır olduğunu dile getiren Elazığspor Başkan Adayı Burak Çiftçioğlu, “Yönetimimle birlikte bunları düşündük. Takımımızı hep birlikte kurup lige güçlü bir şekilde gireceğiz inşallah. Yönetimde çok güçlü isimler var. Hoca konusunda Yılmaz Vural’ı düşünüyoruz. Kendisiyle görüştük, halen de görüşüyoruz. Yerli hocadan yanayız, yerli hocalar arasında da tercihimiz Yılmaz Vural’dır. Nakit olarak herhangi bir sıkıntı yaşamayacağız. Borçları hafifletip, iyi bir yönetim kurup, sezona hazır bir hale getireceğiz takımı” ifadelerini kullandı.