Yılmaz: 'Böyle genç hakem olacaksa, olmasın!'

Kahramanmaraşspor'a son dakika golleriyle 2-1 yenilen Elazığspor'da, maç sonu Teknik Direktör Sefer Yılmaz'dan hakeme tepki verdi

Yılmaz: 'Böyle genç hakem olacaksa, olmasın!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 9. Haftası’nda konuk ettiği P. Kahramanmaraşspor’a 2-1 yenilen Birevim Elazığspor’da maç sonu hakeme büyük öfke vardı. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sefer Yılmaz, bu kadar iyi oynadıkları bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, yardımcı hakemi ukala bir kararla penaltı verdiğini söyledi.

Teknik Direktör Sefer Yılmaz’ın maç sonu değerlendirmeleri şöyle; “Maçın tamamını yorumlarsak; ilk yarı dengede bir oyun vardı. Sonra golü bulduk. İyi oynamaya başladık. İkinci yarı tamamen bizim hakimiyetimizdeydi. 85. Dakikaya kadar kalemize şut dahil atamadılar. Bizim 2-3 tane net pozisyonumuz var, direkten dönen topumuz var. Birçok korner kullandık, frikik kullandık. İlginçtir, buraya gelen hakemler çok rahat düdük çalıyorlar. Ben hakemin arkasında sığınmak istemiyorum ama orta hakem vermedi zaten. Yardımcı hakemler ukala ukala penaltılar veriyorlar. Daha önce bizim Tuzla maçında da verilmeyen penaltımız vardı. Ofsayttan yenilen gol vardı. Ama yinede penaltı golden sonra biraz daha konsantre olup oyuna dönmemiz lazımdı. Yeniden maçı çevirecek zaman vardı. Uzatmalarla birlikte belki bir 10 dakika daha vardı. Ama santrayla birlikte bir gol daha yedik. İstemediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Bu maç için söylenecek fazla bir şey yok herhalde. Bizim kısmetimizden çıkmış bir maç. Bu kadar iyi oynayıp da baskın oynayıp da gol pozisyonuna girip de yenildiğimiz bir maç daha hatırlamıyorum ben. Yapacak bir şey yok. Penaltıyı yaptıran sakatlık için dışarı çıkmıştı. Biz santrayı kullandığımızda bizim futbolcularımızın görüş sahası dışında orada oyuna girdi. Topu da o kaptı. Ona itiraz ettik. Bilmiyoruz dördüncü hakeme soruyoruz ben sokmadım diyor. Yardımcı hakeme soruyoruz ben sokmadım diyor. Ben mi soktum oyuna ne bileyim? Genç hakemlere şans verilsin diye ben her yerde konuşuyordum ama böyle genç hakemler olacaksa hiç olmasın daha iyi. Hep de bize mi denk geliyor.”