Yetiş: 'Bu haldeyken maç oynayamazdık'

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligden çekilme talebine verdiği olumlu rapor sonrası Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, Hakimiyet Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu

Yetiş: 'Bu haldeyken maç oynayamazdık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, TFF’den beklenen cevap nihayet geldi ve Bordo-Beyazlı ekip hakları saklı kalmak kaydıyla ligden çekildi. Karar sonrası Hakimiyet Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, TFF’nin doğru bir adım attığına dikkat çekerek teşekkür etti.

“ELAZIĞLI FUTBOLCULAR ÇOK ETKİLENDİ”

Özellikle Elazığlı futbolcuların süreçten olumsuz etkilendiklerine dikkat çeken Yetiş, “Yerli futbolcularımızın ailelerinin evinde hasarlar olanlar oldu. Onları en azından bu sezon için futbola adapte etmemiz imkansızdı. Yine tesislerimizin durumu herkesin malumu yan tarafımızda konteynır kent olacak. Tesislerimizde çatlaklar var. Bu süreçte futbola adapte olmak zaman alırdı. Türkiye Futbol Federasyonu doğru bir karara imza attı” dedi.

 

“HEDEFE GİDEN BİR ELAZIĞSPOR”

Takımın gelecek yıldan itibaren daha iyi yerlerde olacağına inandıklarına dikkat çeken Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, “Bu sezonu bizim adımıza sona erdi. Artık hocamızın direktifleri doğrultusunda gelecek sezonun planlamalarını yapacağız. Gelecek sezon inşallah hedefe giden bir Elazığspor için çaba harcayacağız. Bir kez daha deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.