Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısı Düzenlendi

Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısı Düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Yeniden Refah Partisi Nailbey mahallesindeki İl binasında gerçekleşen Haziran ayı İl Divan Toplantısına, Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Fikret Uymaz, Merkez ilçe Başkanı Oğuz Duman, Genel Merkez Teşkilatlanma Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Yeniden Refah Partisi Elazığ il yönetim Kurlu ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri, Gençlik kolları üyeleri, İlçe Başkanları ve İlçe yömetim Kurulu üyeleri, Belde ve Mahalle başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Fikret Uymaz yaptı.

Uymaz, “Toplantımıza katılımlarımdan ötürü değerli dava büyüklerimize Teşkilat mensuplarıma, kıymetli hemşehrilerimize ve Basın Mensubu arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Milli Görüş'ün ikinci 40 yılında, davamızın Hünkâr Mahfili Elaziz'imizde sorumluluklarımızın bilinciyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Konuşmasında Türkiye’de ki siyasi gelişmelere de değinen Uymaz. “İstanbul seçimleriyle Türkiye de yeni bir siyasi ortam oluşmuştur. Bu boşluğu Yeniden Refah Partisi doldurmaktadır. Partimize çok büyük ilgi var. İnşallah İstanbul’u yapılacak ilk yerel seçimde biz kazanacağız” dedi

İl Divan toplantısı, Merkez ilçe Başkanı Oğuz Duman’ın yapılan çalışmalar hakkında verdiği bilgilerden sonra Yeniden Refah Partisi Elazığ İl yönetimi birim başkanları ve İlçe başkanlarının sunumlarıyla ve yapılan ikramlarla son buldu.