Yeniden Hizmet

Pazar günü sandığa gidiyor ve şehrimizi beş yıllığına yönetecek başkanı seçiyoruz.

Yeniden Hizmet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerel seçimlerde partiden ziyade ismin önemli olduğu gibi bir gerçek var. Bunun en somut örneklerini ilçelerde ve beldelerde görüyoruz. 
Ülke siyasetinde ciddi bir varlık gösteremeyen partilerden aday olan doğru isimler, seçimleri kazanıyor ve başkan olabiliyor.
Elazığ Belediye Başkanlık yarışında hem parti hem de adayın etkisi var. Aday kim olursa olsun partisine oy ve destek verecek ciddi bir kitle var. 

Bununla birlikle başarısını kanıtlamış, geçmişte hayata geçirdiği projelerle rüştünü ispatlamış, mütevaziliği ile halkın gönlüne girmeyi başarmış isimlerin de şahsına ait kitlesel oyları var.

Hem parti oyları hem de başarıları ve kendisini bir çok alanda ispatlamış bir isimle girilen seçimlerde sonucun zaferle sonuçlanması çok sürpriz olmasa gerek.

Yeniden Hizmet

Beş yıllık hizmet süresinde;  şehrin ötelenmiş, ihmal edilmiş ve cesaret edilememiş onlarca sorununa neşter vuran, kentin hasretle beklediği hizmetleri hayata geçiren Başkan Şahin Şerifoğulları,  geçmiş beş yıldan aldığı referans ve “söz verdik yaptık” söylemini açık yüreklilikle söyleyebilmenin ve bunu başarmanın verdiği güvenin getirdiği oylar ile  Ak Parti gibi Elazığ’da güçlü bir partinin mevcut oy potansiyeliyle  rahat kazanacağı bir seçime giriyor.

Yeni haftaya yeniden Elazığ diyerek girmeye hazırlanan Başkan Şerifoğulları’nı  Elazığ vizyonu sloganıyla kamuoyuna duyurduğu daha çok hizmeti hayata geçireceği bir beş yıl daha bekliyor.