Yeni HONDA HR-V tanıtıldı

Malatya yolu 10. kilometrede bulunan Honda Çelikkar Otomotiv'de gerçekleştirilen yeni HONDA HR-V'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Yeni HONDA HR-V tanıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Otomotiv sektörünün öncüleri arasında yer alan HONDA yeni HR-V’yi Elazığlılar’ın beğenisine sundu. Çelikkar Otomotiv’de düzenlenen lansmana Elazığ’ın iş dünyası ve Honda severler yakın ilgi gösterdi. Lansmana katılan iş adamı Hasan Erol, yeni HR-V aracın donanım olarak üst seviyede araçları aratmadığını belirterek, keyifli ve konforlu bir araç olduğundan bahsetti.

Yenilenen Honda HR-V dikkat çekici tasarımıyla, Honda severlerden tam not aldı.

Honda Çelikkar Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Karabulut, yenilenen Honda HR-V hakkında; “Aracın dinamik tasarımı insanların kalp atışını hızlandırıyor. Kendine has tasarımıyla dikkat çeken görüntüsü ile tüm bakışların üzerinde olacağını” söyledi.

Ayrıca Karabulut, farklı kullanım koşullarında çok rahat kullanılabilen bir araç olduğunu ve Honda HR-V’den asla vazgeçilmeyeceğini belirtti.

Honda Çelikkar Otomotiv’den konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada katılımlarından dolayı Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Ergüven ve Hayrettin Karakaya’ya teşekkür edildi.