YENİ HEYECAN

Ak Parti, 7 Haziran seçimlerinde halktan ve parti tabanından aldığı dersi hükümet   alanında olduğu gibi teşkilatlara da yansıtma kararı almış gibi gözüküy

YENİ HEYECAN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti, 7 Haziran seçimlerinde halktan ve parti tabanından aldığı dersi hükümet   alanında olduğu gibi teşkilatlara da yansıtma kararı almış gibi gözüküyor. Ak Parti İl Teşkilatı ile birlikte ülke genelinde bir çok il teşkilatının istifalarının talep edilmesi bunun en belirgin göstergesi oldu.

Ak Parti’de yeni bir heyecana ve yapılanmaya ihtiyaç var mıydı? Mevcut il yönetimi başarısız mıydı? Geçmişte teşkilatlardan kaynaklanan sorunlar mı yaşandı? Teşkilatın tüm üyeleri arasında bir uyum ve çalışma şevki var mıydı? Tüm bu ve benzer sorulara verilecek farklı farklı cevaplar olabilir ama partide taze bir heyecana ihtiyaç duyulduğu bir gerçek.

Ak Parti önemli hizmetleri yaparken ve  ülkede bir restorasyona giderken kendi teşkilatlarında da yeni bir dinamizme ve yeni bir çalışma şevkine ihtiyaç duymasını doğru bir zamanlama olarak görüyoruz. Teşkilat, vakıf ve dernek işleri karşılıksız ve biraz da gönüllülük esasına dayandığı için zaman içinde bir heyecan törpülenmesi yaşanıyor. İlk günlerde geceli-gündüzlü bir çalışma azmi ve heyecanı olan kişinin yaşadıkları bazı olumsuzluklar ve idedigererindeki aksamalar  neticesinde bir isteksizlik olabiliyor. Bundan da öte bazen ticari ve ailevi sebep ve yoğunluklar teşkilat işlerini üçüncü plana itebiliyor.

Ak Parti, hedefini sadece seçilmede zaferler elde etme gibi sonuç odaklı belirlemiş bir parti değil. Ak Parti, ülke ve dünya üzerinde vesayet ve kibir kulelerini yıkmaya, mazlumların yanında, zalimlerin ise karşısında durmayı şiar edinmiş bir misyonun adı. Kuru bir particilik davasının güdülmediği, Yeni Türkiye adıyla insanımızın hizmetine sunmayı asıl amaç olarak tayin ve tespit etmiş bir mülahazanın adıdır Ak Parti.

Bu kutsi yolculukta görev almak isteyen her bir neferin tahine karşı verecek anlamlı ve güzel bir cevapları var. Ülkenin zor zamanında konuşmak, bedel ödeme uğruna güzelliklerin gelmesi ve yerleşmesi adına gayret gösteren bir ekibin üyesi olmanın onuruyla yaşamaktır esas olan. Gelişi güzel bir ideolojinin, sözüm ona insanlığı kurtuluşa götürecek umuduyla kullanım süresi dolmuş moda akımların değil, İnsanı erdemli bir varlık olarak gören ve onun iki cihanda saadetini isteyen bir görüşe ve zihniyete davet misyonunu üstlenen Ak Parti’nin daha çok güçlenmesine ihtiyaç var.

Ak Parti’de görev yapan ve bu misyona bulunduğu yerden destek veren her bir ferdin tek gayesi vardır o da tüm insanlığın huzur ve barışıdır. Hiçbir şahsi beklenti içinde olmayan milyonların attığı adımların, misyonu daha çok kitlelere ulaştırmak için gayretlerinin altında yatan gerçek budur.

Gözyaşı ile yoğrulan, mazlumların duası ile adım adım büyüyen Ak Parti içinde bugüne kadar görev yapanlar da bugünden sonra görev yapacaklar da mübarek bir davanın mübarek ve aziz insanlarıdır. Amaç misyonu daha ötelere götürebilmekse bunun yeni isimler ve yeni bir heyecanla götürülmesi de o derece doğal ve normaldir.