'YAZIKONAK HİZMETLERLE ŞAHLANACAK'

Yazıkonak Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Ayaz, hizmetlerle belde sakinlerinin gönlünde taht kurmayı amaçladıklarını kaydederek, yeni dönemde birçok projeyi hayata geçireceklerinin altını çizdi.

 'YAZIKONAK HİZMETLERLE ŞAHLANACAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve başladığı günden itibaren alt yapı ve üst yapı hizmetlerine ağırlık verdiklerini belirten Başkan Ayaz, amaçlarının her yönüyle gelişen ve değişen belde Yazıkonak’ı yeniden imar etmek olduğunu söyledi.

 Şehrin doğuya açılan penceresi konumunda bulunan beldenin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak, belediyecilik hizmetlerinde çığır açmak adına gece gündüz demeden mesai harcayacaklarını belirten Başkan Ayaz, Gönül Belediyeciliğinin tüm gereksinimlerini yerine getireceklerini kaydetti.

YENİ DÖNEMDE YENİ HİZMETLER

Belediye Başkan Aday Adaylığı sonrasında AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühleriyle yeniden başkan adayı olduğunu belirten Ayaz, yeni dönemde yeni hizmetlerin kapısının aralanacağını belirterek, kendilerine bu görevi tevdi eden Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekillerine, İl Başkanına teşekkür etti. Başkan Ayaz, her türlü zorluğun üstesinden geleceklerinin altını çizerek bu görevi hakkıyla yerine getireceklerini söyledi.

“YAZIKONAK’A FARKLI GÖZLE BAKINCA HİZMETLERİMİZİ GÖRECEKSİNİZ”

Belediyeciliğin alt yapı ve üst yapı hizmetleriyle sınırlı tutulmadığının bilincinde olduklarını kaydeden Başkan Ayaz, sosyal sorumluluk projelerinin tamamına katkı sağladıklarını belirtti. Belediye hizmetlerinin yanı sıra eğitim – öğretim faaliyetleri başta olmak üzere belde sakinlerinin mutluluğunu gözeten çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Ayaz, Yazıkonak’a farklı bir gözle bakıldığında hizmetlerin görüleceğini kaydetti.

“İNSAN ODAKLI HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Belediye olarak insanı önceleyen hizmetlere imza attıklarını belirten Başkan Ayaz, belde sakinlerinin gönlünde taht kurmak adına yanlarında yer aldıklarını, mutlu ve acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıklarını kaydetti. Yazıkonak’ın birçok beldeye nazaran örnek bir belde konumunda olduğunu söyleyen Ayaz, bundan sonra da aynı mantıkla çalışmaların devam edeceğini söyledi.

“TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRETİ ELDEN BIRAKMAYACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta dile getirdiği “Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile Önce Millet Önce Memleket” düsturuyla hareket edeceklerini kaydeden Başkan Ayaz, vatandaşın omuzuna dokunmadan, elini sıkmadan, sofrasına konuk olmadan gece yastığa başını koymayacağını kaydetti. Birlikten kuvvet doğar inancını hakim kılmak adına belde sakinleriyle güzel bir uyum halinde seçim sürecini geçireceklerini belirten Başkan Ayaz, tek amaçlarının daha çok gelişen ve kalkınan bir beldeyi inşa etmek olduğunu kaydetti.