Yazık, günah bu taraftara!

Elazığspor'da Olağanüstü Genel Kurul'da aday çıkmadı ve kayyum yönetimi göreve zımnen devam etme kararı aldı. Taraftarları kahreden ise protokole ilin mülki ve idari amirlerinin katılmamasıydı

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yazık, günah bu taraftara!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor’da gerçekleştirilmesi gereken Olağanüstü Genel Kurul’da aday çıkmayınca, kayyum başkanı Sebahattin Devecioğlu göreve zımnen devam etme kararı aldı.

19 Ocak Cumartesi günü Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan Olağanüstü Genel Kurul’un gerçekleşebilmesi için 57 delegenin hazirun cetvelini imzalaması gerekiyordu. 68 delegenin katılım sağlamasıyla Olağanüstü Genel Kurul başladı. Divan başkanlığını Galip Belhan, katip üyeliklerini ise Asaf Varol ve Zafer Yetiş’in yaptığı Olağanüstü Genel Kurul’da Kayyum Faaliyet Raporu Başkan Devecioğlu tarafından okundu ve ibra edildi. Devecioğlu kulübün güncel borç miktarının 46 Milyon TL olduğunu açıkladı.

Daha sonra ise gündemin bir diğer maddesi olan Kayyumluk süresince gelir gider tablosu okundu ve ibra edildi.

Seçimler, Yetkilendirilmeler bölümünde divana bir adet yönetim listesi sunulmasına rağmen, divan heyetince tüzüğü aykırı bulunduğu için kabul görmedi. Genel Kurul’un Dilek ve Temenniler bölümünde söz alan Kayyum Başkanı Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

DEVECİOĞLU: “TAHTA AÇILIRSA ÖNÜMÜZ AÇIK”

Transfere engel borcun ödenmesi halinde takımın geleceğinin aydınlık olduğunu söyleyen Devecioğlu, “Alacaklılara buradan bir çağrı yapmak istiyorum. Destek versinler bize, bu gemi batarsa herkes batar. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan edindiğimiz son bilgiye göre transfere engel borç 13.5 Milyon TL. Tahtayı açamazsak Elazığspor kapanabilir, bu takımla devam edip düşebiliriz. Kapanmaması için fedakarlık edeceğiz” dedi.

Son olarak Divan Başkanı Galip Belhan, aday çıkmadığı için kayyum başkanı Devecioğlu’nun göreve zımnen devam edeceğini açıkladı.

NEDEN KİMSE YOKTU?

Sadece 68 delegenin iştiraki ile gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da taraftarları kahreden ise protokolden hiç kimsenin olmayışıydı. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım il dışında olduğu için Genel Kurul’a gelemedi diyecek olursak, İlimiz Milletvekilleri, Belediye Başkan Adayları, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ve iş adamları da salonda yoktu. Her geçen saat, dakika, saniye eriyen Elazığspor’a protokolün ilgisiz kalması taraftarları derinden üzüyor.