Taha Yusuf SARIGÜL

TSK İÇİN SÖYLEYEMEDİKLERİNİ ÖSO İÇİN SÖYLÜYORLAR

Taha Yusuf SARIGÜL

Afrin operasyonu tüm hızıyla ve başarıyla devam ederken içerdeki hazımsızlardan eleştiri adı altında çeşitli sesler yükselmeye devam ediyor. 

 

   Kamuoyunda Afrin operasyonu için büyük bir destek oluşmuşken CHP'nin Afrin operasyonuna açıktan karşı çıkması siyasi istikbali açısından düşünülemezdi zaten. Seçmenden tepki görmemek için operasyonu destekler mahiyette açıklamalar yapılırken perde arkasında ise kinlerini kusuyorlar. Yedi yabancı Türkiye'nin Afrin operasyonuna destek olurken içimizdeki CHP'liler, Türk Tabipler Birliği, 170 sözde aydın ve FETÖ artıkları PKK-YPG-PYD'yi canhıraş bir şekilde destekliyorlar. Üstüne basa basa "savaş" kavramını kullanıyorlar. Erdoğan üstüne basa basa bu bir "terör örgütlerini temizleme operasyonudur" demesine rağmen bunlar savaş kavramını kullanıyorlar. "Şecaat arz edeyim derken sirkatini söylüyorlar" Bilinçaltına olanı gün yüzüne çıkarıyorlar farkında değiller. Ya da salak numarası yapıyorlar. 

 

   Tüm dünya biliyor ki Türkiye, Özgür Suriye Ordusu'na destek veriyor. Ve tüm dünya görüyor ki Afrin operasyonu TSK-ÖSO işbirliği ile yapılıyor. ÖSO askerleri mehmetçiğimiz ile göğüs göğüse çarpışıyor. Sahayı daha iyi bildikleri için önden giderek mehmetçiğe alan açıyor. Bu işbirliği TSK'ya büyük kolaylık sağlıyor. Bu sayede şehit sayısı artmıyor belkide. Ama esas dertleri mehmetçik ile olanlar bakın neler söylüyorlar;

 

   Musul Eski Başkonsolosu ve şimdiki CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz çıkmış ÖSO için El-Kaide kökenli diyor. Teröristlerdir diyor. Diğer bir CHP milletvekili ve hainlikleriyle meşhur FETÖ tetikçisi Eren Erdem isimli sarhoş ise "Kimdir bu ÖSO, it sürüsüdür bunlar hepsi çapulcudur, teröristtir." diyor. Hakaretlere bakarmısınız! Ölen her YPG'li bunların içine dert oluyor. Afrin operasyonuna karşı olduklarını açıkça söyleyemiyorlar, TSK'ya ve mehmetçiğe tek laf edemezler zaten, ne kaldı geriye? Tabii ki ÖSO. Aslında bu lafları TSK'ya. Hakaretlerini dolaylı yoldan yapıyorlar, kinlerini dolaylı yoldan kusuyorlar. Musul baskını sırasında bana konsolos demeyin, beyefendi demeyin sakın diyip kendini "muhasebeci kenan" olarak tanıtan bu korkak hain çıkmış şimdi ahkam kesiyor. Mecliste küfürler saçıyor ortalığa. Bu kadar kifayetsiz ve muhteris adamı milletin başına bela eden parti ülkenin en büyük sorunu durumundaysa varın halimizi siz düşünün. 

 

   Şu gayet kesin ki bu hazımsızlar ÖSO ile ilgili söyledikleri herşeyi aslında mehmetçiğe söylüyorlar. 

 

   Bu CHP şu anda ülkenin başındaki en büyük beladır. Terör örgütlerine açıktan destek olanların ve hainlerin toplandığı bir partidir. Operasyon karşıtı bildiri imzlayan 170 Aydın, TTB ve benzeri oluşumlar CHP'nin uzantılarıdır. Ülkenin her zor durumunda milletin karşısında durmuş bir parti olarak CHP, Allah başka bela vermezse bu millete bela olarak yeter. 

 

   Allah ülkemize yardım etsin. Allah'a emanet olun. 

 

Yazarın Diğer Yazıları