Taha Yusuf SARIGÜL

CİNSİYETSİZ TOPLUM VE ONUR YÜRÜYÜŞÜ

Taha Yusuf SARIGÜL

Onur yürüyüşü meselesi son günlerde ülkenin gündeminde ilk sıralarda. Bu yürüyüşün ingilizce adı ise Pride. Adına Lgbt denilen sapkınların oluşturduğu bir topluluk var. Bu sapkınların dünya genelinde elde ettikleri bazı haklar var. Eşcinsel ilişkilere onay veren ülkeler var. Hatta eşcinsel evlilikleri yasal hale getiren ülkeler var. Sosyal medyada çok iyi örgütleniyorlar. Pr çalışmasını çok iyi yapıyorlar. Cinsiyetsiz toplum dayatması ve cinsiyet eşitliği kapsamında gerçekleştirilen tüm aktivitelerin ve faaliyetlerin alt yapısını Lgbt denilen bu sapkın örgüt oluşturuyor. 

   Dikkat ederseniz seçtikeri kavram çok manidar. 'Pride' kelimesi sözlükte gurur, övünç, kibir, övünmek, özsaygı, azamet, iftihar, haysiyet, kıvanç ve onur anlamlarına geliyor. Bu kavramların hepsinin tam tersi bu güruhta mevcut. Fakat algı ile yaptıkları şeyin 'onur' ve 'gurur' verici birşey olduğunu iddia ediyorlar. Edepsizlik ve ahlaksızlık diz boyu. 

   PKK ve HDP de sürekli 'barış' kelimesini kullanıyor. Sürekli öldüren, savaştan ve kandan beslenen PKK 'barış' kelimesini dilinden düşürmüyor. Kimde ne illet varsa onun tam tersi kavramlarla kendini aklamaya çalışıyor. 

   Cinsel eğilimin farklı olması bir hastalık değil sapkınlıktır. Cinsiyet genleri doğuştandır ve değişime uğramaz. Bu ahlaksızlar bunu bir hastalık olarak lanse edip toplumun bu hastalığı kabul etmesi gerektiğini ve bu hastalığa kapılanlara yardımcı olunması ve haklar verilmesi gerektiğini savunuyorlar. Bu algıya medyayı, STK'ları ve devlet kurumlarını da ortak etmeye çalışıyorlar. Hedonist bakış açısının tezahürü olan bu sapkınlıklar hiçbir şekilde kabul edilemez. Çünkü bu tipler hayattan zevk almayan tipler. Her türlü zevki yaşamalarına rağmen bir doyumsuzluk hastalığına kapılmışlar. Bu nedenle anormal yollara tevessül ediyorlar. Bunu da toplumun normal karşılaması getektiğini düşünüyorlar.

   'Ahseni takvim üzerineyken esfelessafilin olmayı tercih ediyorlar.' Karar kendilerinin. 

   İşin acı kısmı CHP'li belediyelerin büyük çoğunluğunun bu onursuzluğa ve haysiyetsizliğe onay vermeleri ve sosyal medya hesaplarından bu ahlaksızlara destek vermeleridir. Bu paylaşımları yapan belediye başkanları kendi çocuklarının eşcinsel olmalarını isterler miydi acaba? Toplumun temel yapı taşı olan 'aile' kurumunu yok etmeye yönelik bu hareketlere nasıl olur da destek olurlar. Seçimler bitti gerçek yüzleri ortaya çıktı. Şecaat arz edeyim derken sirkatini söylüyorlar aslında. Bu CHP'nin değişeceği yok. Milletin değerleri ile kavga etmek bunların genlerinde var. İçlerindeki din düşmanlığını her fırsatta dışa vuruyorlar. Yoksa eşcinselliğe çok meraklı olduklarını zannetmiyorum. Ama İslami perspektife ters ne varsa bakıyorsun en büyük savunucusu CHP. 

   Bu konuda AK Partili belediyelerin #AilemizHerşeyimiz başlığı ile yaptığı paylaşımlar çok yerinde oldu. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın Onur Yürüyüşü'nü eleştirerek, ''Söz konusu propagandanın, özgürlük, onur gibi kavramlarla servis edilmesi algı operasyonudur. Anne olmayı devreden çıkaran bir kadın ve baba olmayı devreden çıkaran bir erkek tasavvuru, fıtrata, yaradılışa aykırı bir sapkınlıktır'' şeklindeki açıklaması da bu ahlaksızlara çok güzel cevap oldu.

   Bu tür sapkınlıklara karşı toplumun tüm kesimlerinin ortak tepki vermesi gerekiyor. Bu ahlaksızların bu yaptıklarının hiçbir zaman normal karşılanmayacağını çok iyi bilmeleri gerekiyor. 

 

Allah'a emanet olun. 

 

Yazarın Diğer Yazıları