Taha Yusuf SARIGÜL

BİRİSİ TACİZCİ Mİ DEDİ?

Taha Yusuf SARIGÜL

   Malumunuz olduğu üzere taciz tecavüz olayları sağ bir cenahta yaşandı mı balıklama atlar Chp'liler. Kendi mahallelerinde yaşandığında ise üç maymunu oynamayı çok severler. Ekseriyetle kendi mahallelerinde bu tür olaylar olur ama onlara göre bu gayet normaldir. Ya iki yetişkin kendi rızasıyla yapmıştır, ya olay küçük bir tartışmadan ibarettir, ya adam çapkındır, ya da kadın "yollu" dur.

Hani nerede kaldı kadının beyanı?

Hani nerede İstanbul Sözleşmesi?

   Bir taciz olayını, utanmadan pankart açarak 18 yıldır sandıkta yenildikleri partiye mal etmeye çalışmış tacizci CHP Maltepe ilçe yöneticisi. Tutuklu şu anda. Marjinal İl başkanları kaftanı ile her ne kadar olayın üstünü örtmeye çalışsa da olayın patlak vermesini engelleyemiyor. Kadının savcılık ifadesi gayet açıkça tecavüzü ortaya koyuyor. Ama bunu örtbas etmeye çalışan bir il başkanı, hemde bayan.

Kadın dernekleri, feministler, çağdaş-modern-ilerici dernekler nerede?

Barolar Birliği nerede?

Tabipler Odası nerede?

Mimarlar Odası nerede?

Başlarını kuma gömmüşler.

Bu kaçıncı? İnanın biz sayamadık. Ama sorsan kendileri sütten çıkmış ak kaşık. Tarikatlar vakıflar kirli onlara göre. Ensar vakfına iftira attılar, cemaatleri karalamaya çalıştılar. Konu ile ilgili kitaplar yazdılar. Yüzsüzlükte ve yalanda zirveyi zorluyorlar.

   Son birkaç günlük süreçte CHP İstanbul yönetimindeki skandallar;

Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı/Tecavüz

İl Başkan Yardımcısı/Taciz

İl Başkan Yardımcısı/Cinsel Saldırı

Ümraniye İlçe Yöneticisi/Taciz

Sultangazi İlçe Yöneticisi/Cinsel Saldırı

Kartal Bld. Özel Kalem Müd. Çalışanı/Taciz

 Münferit bir olayda ortalığı ayağa kaldıran, İslami cemaatleri karalama yarışına girerek, koşun tacizci var diye bağıran güruh kurumsallaşan taciz olayları karşısında kör, sağır, dilsiz. Yoksa sizde normal mi bu tür iğrençlikler?

Sahi, biri tacizci mi dedi?

Yazarın Diğer Yazıları