Taha Yusuf SARIGÜL

AK PARTİ'YE DERS VERMEK İSTEYENLERE UYARI

Taha Yusuf SARIGÜL

   Gündemin en önemli konusu 24 Haziran  seçimlerinde oy kullanacak muhafazakar seçmenlerin tutumu. "Başkanlık seçiminde Erdoğan'a oy vereceğim fakat meclis seçiminde AK Parit'ye oy vermeyeceğim" söyleminin ne kadar tehlikeli ve yanlış bir söylem olduğunu iyi idrak etmemiz gerekiyor. 

 

   Muhafazakar çevrelerde AK Parti içerisindeki liyakatsiz kişiler ve belirlenen vekil adaylarından duyulan memnuniyetsizlikten dolayı bir huzursuzluk söz konusu. Parti yöneticilerinin ve belediye başkanlarının yaptıkları yanlışlardan dolayı eleştiriler var. Tamam tüm bu konularda haklılık payı olabilir fakat ülkenin geleceği söz konusu. AK Parti'ye parti içi bir muhalefet gerek aslında. Çünkü bizdeki muhalefet partileri yapıcı eleştiri yerine yıkıcı eleştiri yapıyorlar. Düzeltmek yerine kırmayı ve yok etmeyi tercih ediyorlar. AK Parti içerisindeki rahatsızlıklarımızı gidermenin yolu AK Parti'ye oy vermemek değildir. Bu Erdoğan'a verilecek en büyük ceza olur. Onu başkanlıkta tek başına bırakırsak onu orda turmazlar zaten. Cephanesiz savaşa giren komutan gibi ortada kalır. Varsa rahatsızlıklarımız bunu her platformda dile getirelim. Hazır seçimler olmadan ayağımıza kadar gelen vekil adaylarına anlatalım. Ülkeyi CHP zihniyetine teslim ederek hiçbirşeyi düzeltemeyiz. 7 Haziran-1 Kasım seçimleri sürecini ne çabuk unutuyoruz. 5 ayda ne var yok tüm kazanımları yerle bir edeceklerdi de millet tekrar koşup AK Parti'yi iktidara taşımadı mı?

 

   Unutmamalıyız ki müslüman ümmetin mazlumlarının umududur Recep Tayyip Erdoğan. Suriye, Filistin, Arakan ve birçok ülledeki müslümanlar 24 Haziran seçimlerini bizden daha fazla heyecanla takip ediyorlar. 

 

   Bugün 16 yıl öncesine göre çağ atlamış bir ülkede yaşıyoruz. Ekonomi, özgürlükler, sağlık, ulaşım ve birçok alanda ülke çok iyi durumlara geldi. Daha yapılacak çok işi var Erdoğan'ın. Sırf AK Parti'ye ceza vereceğiz diye Erdoğan'ı da cezalandırırsak kim yapacak bu işleri?

 

Muharrem İnce mi? Teröristlerin sözcüsü Selahattin Demirtaş mı?

 

FETÖ'cülerin toplama merkezi olan İyi Parti'nin proje lideri Meral Akşener mi? Yoksa 80 yaşına merdiven dayamış Temel Karamollaoğlu mu? Herkes biliyor ki bunların hiçbiri alternatif değil. Peki neyin cezasını vereceğiz biz Erdoğan'a. AK Parti'ye oy vermeyerek şer odaklarının ekmeğine yağ sürmüş olacağız sadece. 

 

   Bir kez daha ülkenin geleceğini düşünüp götürüp AK Parti'ye oy vermek zorundayız. Her ne kadar Parti içerisinde yanlış yaptığını düşündüğümüz bir sürü AKP'li olsa da AK Parti'ye oy vermek bizim görevimiz. Erdoğan için Türkiye için bu bizim görevimiz. 

 

   Allah korusun Erdoğan bu ülkenin başından giderse bir yılda 28 Şubat günlerinden daha beter duruma geliriz. Bunlar ülkenin anasını ağlatırlar. Benden söylemesi. 

 

Yazarın Diğer Yazıları