Muhammed KURŞUN

VATANDAŞIN KAFASI KARIŞIK

Muhammed KURŞUN

Başkent kulislerinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında iddia ettiği banka dekontları konuşulurken suni gündem oluşturmaya devam ediyor. Ülkemizde konuşulması gereken ve çözüm bekleyen öyle konular varken asılsız belgeler ile gündemi bulandırmanın ne anlamı var? Kime faydası var? Söz konusu iddialarla ilgili kamuoyunu ikna edebildi mi? Gündemi sarsabildi mi?

Ankara sokaklarında dolaştım ve bu konu ile ilgili kendimce mini bir anket yaptım ve çıkan sonuç;

Taşeron meselesinde hükümet sözünde duracak mı?

Emekli maaşlarına zam gerçek manada tatmin edecek mi?

Asgari ücret 2.000 TL seviyesini görecek mi?

2018 MTV zam oranları düşecek mi?

Bilmiyorum sizin de dikkatinizi çekti mi ama halkın asıl gündemi ekonomi ve belirsizlik. Şimdi üzerine durulması gereken sizce hangisi?

Sayın Cumhurbaşkanın işi zor valla…

Günümüz Türkiye’sinde şeytan taşlamaktan tavaf etmeye vakit mi kalıyor…

2023 hedeflerine birilerin engel olma konusunda ısrarlı çalışmalarını sürdürdüğü aşikâr. Ama sebep ne olursa olsun bu aziz millet istikrarlı yürüyüşün arkasında yer almaya devam edecektir. Güllerin dikenleriyle uğraşmadan koklamaya devam etmeliyiz.

Son olarak şunu da belirtmek istiyorum ülkemizin diğer saldırıların yanı sıra ekonomik olarak da baskı altına alınmaya çalışıldığı şu dönemde 15 Temmuz ruhu gibi işadamlarımızın yerli ve milli duruş sergilemeleri gerektiğini düşünüyorum. Hülasa, bu dönemde Türkiye ekonomisine sahip çıkmayacaklarsa ne zaman çıkacaklar?

Yazarın Diğer Yazıları