Hüseyin KABUKÇU

MİLLET KAMPTA, BİZ ELEKTRİK KUYRUĞU'NDA!

Hüseyin KABUKÇU

Uzun süre kesik olan Elazığspor Tesisleri ve Elazığ Atatürk Stadyumu’nun elektrikleri rezilliğin ötesine varır pozisyona gelmişti.

Yaşanan sıkıntılar az buz da değildi.

Öyle ki jenaratör yardımıyla antrenmanlarını yapan şehrin göz bebeği Elazığspor’da, akşam ise cep telefonu ışıkları faaliyetteydi.

Futbolcuların, personellerin çektikleri çileleri en yakından bilen bizlerdik.

Sonra ne oldu?

CHP Milletvekili Gürsel Erol bir gün çıktı ve maaşının yarısını Elazığspor’a bağışlayacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından Elazığ Mitingi’nde Başbakanımız Binali Yıldırım “Elazığsporumuz sahipsiz değildir, sahibi benim” dedi.

Sonrasında ne oldu?

Bir gün Elazığspor Tesisleri’ni ziyaret eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve beraberindeki heyet Elazığspor sahipsiz değildir parolasıyla stadyumun ve tesislerin elektriklerinin açıldığını müjdeledi.

Aradan geçen süre zarfında Elazığspor Tesisleri ve Stadyum sorunsuz bir şekilde elektrik aldı ancak 28 Haziran Perşembe sabahı yine elektriklerin kesildiği bilgisi bizlere ulaştı.

Aradan geçen saat diliminde yine Metin bey devreye girerek elektriklerin yeniden açılmasına vesile oldu.

GEÇ KALIYORUZ ABİLER!..

Şimdi sormakta fayda var. Spor Toto 1. Lig her zamankinden daha zor geçeceği benziyor ve liglerin başlamasına yaklaşık 1.5 ay var. Malumunuz üzere ligimizde bir çok takım transferlerini bitirerek, kamp çalışmalarına start verdi.

Ya biz?

Biz de ne yapıyoruz. Mevcut borç durumunu görüşüyor. Kapanan elektrikleri açtırmayı hedefliyoruz. İç transferi görüşüyor, transfer tahtasını açıp, dış transferi yapmayı planlıyoruz.

Farkındamısınız abiler ligin başlamasına çok az bir süre kaldı. Biz daha transferde rotamızı çizememişken, diğer takımlar kampa başladı.

Lig bu sene çok çetin geçecek. Bir an önce bizim adım atmamız gerekiyor.

Yoksa ah vah edip dizimizi çok döveceğiz.

 

Yazarın Diğer Yazıları