Erol KARA

YENİ PARTİLERDE ROCKEFELLER TEHLİKESİ

Erol KARA

Her terör örgütünün bir sahibi ve her devletin taşeron olarak kullandıkları illegal örgütleri vardır. Bu örgütler para ile hareket etse de, çok iyi organize edilmeleri gerekir.

Söz terörden açılmışken Türkiye’de Fetullah terör örgütünü kuran Rockefeller burslu ilk siyasetçisi CHP genel sekreteri Kasım Gülek’tir.

Kasım Gülek FETÖ nün kurucusudur.

Erzurumlu Cami imamı ilkokul mezunu olan Fetullah Gülen ise, onun maşasıdır. Gülek 12 Eylül öncesi görevi tamamen Fetullah Gülen’e devir etmiştir.

Kasım Gülek, FETÖ’yü kuran ve Devletin bütün kademelerine onları yerleştiren kişi olarak bilinir.

Amerikan menşeli olan Kasım Gülek, Rockefeller’ın bir dönem Türkiye’deki saç ayağı olarak biliniyordu.

İsmet İnönü’yü CHP genel başkanlığından indirip Bülent Ecevit'i CHP genel başkanı yapan Kasım Gülek’tir.

19 Ocak 1996‘da ölen Adanalı Kasım Gülek, 1992’de Fetullah Gülen’i Pentagon Subayı olan baldızı Aylin Radomisli vasıtasıyla ABD Büyükelçisi Abramowitz ile tanıştırarak, diyalog projelerine entegre etmiştir.

Gülen’in 1998’deki Papa ziyaretini, Abromowitz organize etmiştir. Gülen’in ABD’de kalması için "Gren Kart"ına referans olan isimlerden biri yine Abramowitz’dir.

Gülek, 19 Ocak 1996’da ABD’de hayatını kayıp etti.  Cenaze namazını ise bugün terör örgütü lideri olmaktan kırmızı bültenle aranan Fetullah Gülen kıldırmıştır.

Gülek in ölümünden sonra 1999-2003 Yılları arası tam 4 yıl boyunca Fetöcüleri devletin bütün kurumlarına tam kadro dolduran ise Gülek ten sonra Bülent Ecevit'tir.

Aynı dönem FETÖ aleyhine hiç bir soruşturmaya izin vermeyen Bülent Ecevit Fetullah Gülen hayranlığı ile tanınıyordu.

Gülek, 1960’lı yıllarda “Erkeklerde ki takke Yahudi adettir, Kadınların örtünmesi mecburi değildir. Başını örttün diye Müslüman olamazsın, namuslu olamazsın” diyerek büyük tepki toplamıştı.

1968 yılında, Papa 6. Paul ile 1 saat 15 dakika görüşen Gülek, kısa süre sonra Tarsus’ta Saint Paul Cemiyeti'nin kurulmasını sağlıyor... Bir nevi dinler arası diyalog startı,  taaa o dönemde veriliyordu.

Evet, başa dönecek olursak Rockefeller Türkiye’de halen aktif terör örgütlerini ve siyasal partileri kullanarak Ülkemizin hem ekonomik, hem siyasal hem de güvenlik olarak bölüp parçalamanın yollarını arıyor.

Bana göre Türkiye de yakın tarihte kurulacak siyasal partilere çok dikkat etmek gerekir.

Yeni kurulacak partileri biraz incelediğimiz de, kiminin İngilizlerle, kiminin Almanlarla, kiminin ABD ile yakın temaslar içinde olduğunu hissediyoruz.

Kasım Gürlek nasıl CHP gibi bir köklü partiye el atmış o partiye zararlar vermiş ise, yeni kurulacak partilerde de, Kasım Gürlek gibi isimlerin olacağı kuvvetle muhtemeldir.

Ezcümle, yeni kurulacak partiler kurucular kuruluna alacağı isimlere dikkat etmezse, yerli ve Milli hassasiyetleri olanların dışındakilere itibar ederse, Rockefeller gibi birçok gizli örgüttün kucağına düşer, belki de cemaatlerin maşası haline gelir.

 

Yazarın Diğer Yazıları