Erol KARA

YANILMAZ, KAMOYUNUN AKLINA VE VİCDANINA UYGUN KONUŞMA YAPTI

Erol KARA

Millet olarak çok zor bir dönemden geçerken, hem Allah cc nın huzurunda, hem de Tarih önünde bizlere büyük sorumluluk düşüyor.

Evet son yıllarda hem İslam coğrafyası, hem de aziz Türk Milleti,

çok zor bir imtihan çemberinden geçiyor.

Gücümüzü zayıflatmak bizi birbirimize kırdırmak isteyen Küffar fitne, fesat, ihanet silahıyla bu kez dolar üzerinden saldırmaya devam ediyor.

Türkiye sınırları içinde ve islam coğrafyasının dört köşesine açılan çukurların içine ülkemiz çekilmeye çalışılıyor. İstiklal ve istikbalimiz hedef alınıp birlik ve dirliğimiz tehdit edilerek umudumuz kırılmaya çalışılıyor.

Ama,  aziz Millet, basireti ve feraseti ile bu oynanan oyunu görüp, mutlaka bozacaktır inşallah.

Bakınız:

Ülkemizi hedef alan başta Katil ABD, Siyonist İsrail iyi bilmeli ki, bizim en mukaddes değerlerimizin başında “Önce vatan” gelir.

Bize dolar üzerinden kimse vuramaz.

Biz ne Gara Kışlar gördük. Ama Allah’ın izniyle hep atlattık.

Biz gerektiğinde can verir can alır, Aç susuz kalır bağımsızlığımızdan, şerefimizden, onurumuzdan asla taviz vermeyiz.

Göreceksiniz Kasım ayına kadar bu sıkıntılı süreç devam edecek ve bitecek. Lakin yeni bir senaryo ile ülkemiz yeniden hedef alınacak.

Çünkü, ateş çemberinin tam ortasında bulunan bir coğrafyadayız.

Ama Allah cc. Mazlumların yanındadır.

 

SOYSUZLARIN HEDEFİ MÜCAHİT YANILMAZ’MI OLACAK

Mazlumun yanında olan aziz Millet, bütün olumsuzluklara rağmen 3 Milyon Suriyeli yi misafir ederek, Dünya ya adeta insanlık dersi vermiş, vermeye de devam ediyor.

Mülteci veya Muhacir kardeşlerimizi ülkemizde misafir olarak ağırlarken, Elazığ ‘da bulunan yaklaşık 7500 Suriyeli den bazılarının insanı ve ahlaki sınırları aşarak Sanayi Mahallesinde ki esnaflarımıza saldırmaları hiç kuşkusuz kabul edilemez bir aymazlıktı.

Olayları yatıştırmak için Sanayi Mahallesine giden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ın ikna çalışmaları ile gerginlik sona ererken, İki küstah Gazetenin attığı başlık sabrımızı taşırdı.

Mücahit Yanılmaz,  olay yerine giderek, kamuoyunun aklına, stratejisine olduğu kadar vicdanına, merhametine de hitap eden bir konuşma yaptı. Bu konuşmayı çarpıtarak haberi servis yapan “Osman Rasim Çocukları” gerginliği tırmandırmaya çalışsa da tutmadı.

Çünkü Yanılmaz merhametini kaburga cağlarının arkasına alan bir kişi değil. :Basın toplantısında “Muhacir kardeşlerimiz, Mülteci kardeşlerimiz, Misafirlerimiz”  diyerek satır aralarında vicdanını ve merhametini gizlemeden konuştu.

Şimdi dangalak iki gazete ve onun Elazığ ‘da ki iki sıpasının yaptığı yalan haberle kimse Mücahit Yanılmaz’ı birilerinin önüne atamaz. Buna da izin vermeyiz.

FETÖ ve PKK yı sevindirecek yalan haberler yaparak, Mücahit Yanılmaz’ı toplumda vicdansız, merhametsiz biri olarak göstermek tamamen ahlak dışı, gerçekle bağdaşmaz aymazlıktır.

Kurulduğu 1924 den beri yayın yapan malum gazete, şer odaklarıyla beraber hareket ederek, hiçbir zaman milletin sesi olamadı.

Adının Evrensel olarak bildiğimiz soysuz ve hainlerin cirit attığı gazete ise tamamen hukuka aykırı yayınlarıyla tek tip akla hizmet ederek Türk basınının yüz karası olmuş, Devlet ve Milletten uzaklaşmış tamamen ilkesiz bir gazete olarak bilinir.

Şimdi bunların yayınlarıyla sayın Yanılmaz hedef haline getirilmedi. Çünkü sözü söyleyene, yazıyı yazana bak derler.

Özet olarak olayları yatıştırmada etkin rol oynayan Elazığ Belediye Başkanına şahsım adına teşekkür ederim. Yalan ve provokatör başlıklara kimse inanmadı.

“Atatürkçü” geçinenlerin demokrasinin içine nasıl tükürdüklerini tüm ayrıntılarıyla hatırlıyoruz zira, atılan başlıkla linç girişimi tutmadı.

Osman Rasim çocuklarının hesapları bir başka bahara kaldı.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları