Erol KARA

TOLGA AĞAR İMAN CELLATLIĞI YAPMAZ

Erol KARA

Rabbim, yalnız senden yardım diler ve yalnız sana sığınırız. Bize hakkı hak, batılı batıl göster, Hak’ta toplanmayı nasip et.

Bizi nimet verdiklerinizi yoluna ilet.

Bizi rızanın tecellisinin vesilesi kıl. 

Bizi İftiradan koru.

Bakınız; Akıl makamın beynidir.

Terbiye edilmemiş, ıslah edilmemiş nefis şeytanın yol arkadaşıdır.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti’nin en genç Milletvekili olan hemşerimiz Tolga Ağar’ın Sayın Cumhurbaşkanına yönelik sevgi ve sempati amaçlı ettiği kelimeler yanlış anlaşıldı ve kendini fetva makamı olarak gören megaloman tiplerin ekmeğine fark etmeden yağ sürüldü.

Hayatı eski ile kavga etmek olan ileriyi düşünmekten aciz, eleştirdiğini önüne koyduğunda zıplayan tipler acımasızca Tolga Ağar’ı yerden yere vurdu.

Günde on kez Allah’ı ağzına alıp yeminler küfürler edenler şimdi konu ile ilgili fetva vermeye başladı.

Tolga Ağar’ın sözleri hangi amaçla söylendiğini gayet iyi anladık.

Evet, üslupta hata olabilir lakin ayrıntıda asla ve kat’a Sayın Cumhurbaşkanını “Allah” görecek seviyede bir niyetle söyleyeceğine kani değilim.

Alimliği kendinden menkul hürmet dilencileri bunu fırsata çevirse de başta Elazığlılar sonra da Ağar ailesini tanıyanlar Tolga Ağar’ın asla böyle bir niyetle o kelimelere sarf etmeyeceğini bilir.

Hepimiz kabul ederiz ki, Tolga Ağar siyasette genç ve henüz tecrübeli olmayan biri. Ancak babasından aldığı devlet terbiyesi ve inançları gereği asla kısır çekişmelere girmez, hem partisini hem ailesini zor durumda bırakacak cepheler açmaz.

Kaldı ki, Tolga Ağar beraber yürüyüp beraber ıslandıklarına çok dikkat eden biri. Adına ne derseniz deyin Tolga Ağar’ı dinsiz söylemleri ile yaftalayanların önce kendine bakması gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

Dikkatli incelerseniz Tolga Ağar konusunu PKK ve FETÖ trolleri anında sözde kazanca (!) çevirerek itibarsızlaştırma girişimlerinde bulunmaya başladılar.

Evet, bu konuda babından zaten derin gerçekleri hassasiyetleri konuşuyoruz ve biliyoruz. Kimlerin Mehmet Ağar ile oğlu Tolga Ağar ile ne hesapları olduğunu tahmin ediyor ve biliyoruz.

Vatan sevgisi imandandır sözünü hatırlatarak, Ağar ailesinin bu vatan için neler yaptığını ne bedeller ödediğini yakinen bilenlerdeniz.

Öyle ise, vatanı ve imanı için bedel ödeyen bir ailenin çocuğunun böyle sözler sarf etmeyeceğini herkesin bilmesi gerekmiyor mu?

Ama ne garip değil mi, “taşları toprağa bağlamışlar, köpekleri sokağa salmışlar”.

Ağzı olan konuşuyor.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları