Erol KARA

TİLKİ ÇALIMI YİYORUZ AMA, FIRAT'IN DOĞUSUNA GİRMELİYİZ

Erol KARA

Çok hezeyanlı günler geçiriyoruz.

Bir taraftan katil ABD, siyonist İsrail, bir taraftan PKK ve Esed rejmi, bir taraftan Rusya ve İran.

 

İç siyasette ise CHP ve HDP’nin duygusal bağlantıları.

 

Yani anlayacağınız her taraftan tilki çalımı yiyoruz.

 

İnşallah en kısa sürede katil ABD ve PKK’nın çektirdiği kendilerine kasırga olarak geri dönecek, Anadolu’yu vatan yapan zaferlerle yeniden tanışacağız.

 

Bakınız, ABD 10 bin Km’den, Rusya 2500 bin Km’den gelip bizim kaderimizi belirleyeme çalışır bizde boyun eğersek, akıbetimiz kötü olur.

 

Ebeliği bizi yaptırmaya çalışan katil ABD, kilomuzu bilmeden bize güreş tutturmaya çalışırken Rusya da kendi menfaatleri için kendi oyununu bize kurdurmaya çalışıyor.

 

Etrafımız ateş çemberi içinde iken, iç siyasette her gün eleştirdiğimiz Recep Tayyip Erdoğan gider yerine bir gün iblisler gelip tavla oynarsa,  Suriye sorunu çözülecek mi? PKK sorunu çözülecek mi? enflasyon düşecek mi?

 

Kendini Süleyman zannedenler, iftiracılar, iblisler PKK ve Suriye sorununu çözecek mi ?

 

Merak ediyorum.

 

Hezeyanlı günler geçirdiğimiz şu günlerde kendimize gelmenin vakti çoktan geldi.

 

Evet ciddi sıkıntılar birikti.

 

Türkiye Cumhuriyetinin 50 Yıllık projeleri belki yok ama, sosyoloji de ki terimle hareket edecek olursak, ”Vakalar tek bir nedenle açıklanamaz”

 

Dikkat ederseniz. Erdoğan, yakın tarihte başımıza gelebilecek her türlü oyunu fark ettiği için bir taraftan Rusya ya, bir taraftan kendine el uzatanlara yaklaşıp felaket öncesi tedbir almaya çalışıyor.

 

Devleti idare etmek kolay değil. Sanırım Erdoğan BM toplantısına katılıp Trump ile görüştükten sonra Suriye için kesin kararını vermiş olacak.

 

Kahraman Mehmetçik katil ABD’ye rağmen operasyon için hazır ama, bu operasyon Afrin, El bab ve Cerablus gibi olmayacak.

 

Çok ağır şartlarda adeta önde PKK-PYD arka saflarda ise sözde müttefik gördüğümüz katil ABD ye ait askerler olacak.

 

 

Evet işimiz çok zor…

 

Katil ABD’nin Türkiye’ye karşı şimdiye kadar dostluk, müttefiklik ve söz verdiği konularda sözüne sadakat konusunda sabıkasının olduğunu hepimiz biliyoruz.

 

15 Temmuz’da ABD’nin bu işin içinde olduğunu biliyoruz. YPG ve PKK’yı donatan da, eğiten de ABD, FETÖ’ye yardım ve yataklık eden de, lakin mecburuz.

 

Mecburiyetler sebebi ile Doğu Fırat konusunda sonucu belli bir dostluk testini bir kez daha kabul ediyoruz. Aslında kriz çıkmasın diye ötelenen her kriz, söz konusu krizi daha da derinleştirmekten başka işe yaramıyor. 

 

Evet operasyon hazırlıkları tamamlandı.

 

Sanırım BM toplantısında Trump ile görüşme sonrası Sayın Erdoğan düğmeye basacak.

 

Allah cc kahraman askerimizin yardımcısı olsun. Bu operasyon kaçınılmaz. Kim ne derse desin. Ama sız lakinsiz yapılmalı.

 

Fırat'ın doğusu geleceğin ve tarihin yazılacağı yer olarak biliriz.

 

Çok dikkatli olmak gerekir.

 

Yüzümüzü haktan ayırmamamız gerekir.

 

Katil ABD cehennem odununu tutuşturmaya başladı. Ülke insanı birlik ve beraberlik ile tıpkı diğer kazanılan zaferler gibi Dualarla ordumuzun yanında olmalı.

 

Biz kardeşlik hukuku içinde ülkemiz zor bir dönemden geçerken bir olur diri olursak yüzümüzü hakka dönersek katil ABD nin ve Siyonist İsrail in oyunları bize dokunmaz.

Selam ve Dua ile.

Yazarın Diğer Yazıları