Erol KARA

TEŞEKKÜRLER SAYIN VALİ, SAYIN EMNİYET MÜDÜRÜ

Erol KARA

Okyanus ötesinin hükmüne göre yaşayanlar, 40 yıldır bu ülkenin ekmeğini yiyip, suyunu içen ABD tasmalı hainler, Müslüman kanı emen vampirlermiş canavarlar halen iş başında.

Bunlar bizim medeniyetimizin Fetih ve irşat medeniyeti olduğunu unutuyor galiba.

Çünkü halen yanlış adrese mektup yazıyorlar.

Bakınız FETÖ nün Şiirini yazanlar, maklubesini özleyenlerin var olduğunu biliyoruz. Davalarının İslam olmadığını da biliyoruz. Lakin uslanmaz arlanmaz hainler halen gizli gizli toplantılar yaparak yeniden toparlanma sürecine girmenin hesaplarını kurmanın peşindeler.

FETÖ ile mücadelede artık devlet kulağının üzerine yatmıyor bunu herkes biliyor. Zaman, zaman bizler operasyonların yetersiz olduğundan yakınsak da, “Devlet aklı ile insan aklının bir olmadığını buradan bir kez daha hatırlatmak isteriz.”

Merhameti ile bütün Dünya’da kabul gören Sayın Cumhurbaşkanının bu konuda tek olduğunu da biliyoruz.

Gönül Coğrafyasında karşılığı olan Sayın Cumhurbaşkanının FETÖ elebaşının iade edilmesi noktasında gösterdiği çabalar inşallah karşılık görürse 251 Şehidin kanı yerde kalmamış olacak, hainlere ve küresel Dünyanın efendilerine büyük bir mesaj verilmiş olacaktır.

Evet, halen bunların Gaybubet evleri, yani Gri hücrelerinin diri olduğunu en az on kez yazmış ikaz etmiştik. Elazığ Ceza evinde tutuklu olanların ailelerine yardım, yakınları ceza evinde olanları ağırlama,  gizli toplantılar yapan 17 kişilik hatun ekibinin ezberleri Polisin operasyonları ile suçüstü yapılarak, bozuldu.

Bu operasyon 15 Temmuz’dan sonra Türkiye de ilk suçüstü yapılan bir operasyon olma özelliğin den dolayı çok önem arz ediyor.

Emeği geçen Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a ve Emniyet Müdür Doğan Cangül’e teşekkür ederiz. Özellikle il valimiz Çetin Oktay Kaldırım Beyefendiye geldiği günden beri bütün terör örgütleri ve onun işbirlikçilerine karşı verdiği mücadele ve “DİK” duruşundan dolayı şükranlarımızı iletiriz.

Analar ne evlatlar doğurmuş. Ne devlet adamları varmış herkes görsün.

Haysiyetsiz, cahil, vatan hainlerine indirilen darbeyi eminim diğer illerin Vali ve Emniyet müdürleri de dikkate alır.

Çünkü herkesin tarafını belirleme zamanı.

Sokakta söyleyenleri dikkate almayan, Sayın Cumhurbaşkanının atadığı Vali ve Emniyet Müdürleri, Haç ile hilalin savaşında ki, yerlerini belirlemeleri gerekir.

Uzaktan dinlemek FETÖ ile mücadele etmek değildir. Zalimin yanında saf tutanda zalimdir.

Yaratılanların en içinde en değerli varlık olan insan insana Atom bombası atar mı?

Evet, FETÖ mensupları kendi insanına resmen Atom bombası attı.

Kurtuluş savaşında bile bu aziz milletin namusu şerefi olan TBMM yi bombaladı.

Suret-i haktan görülen bu zalimler 15 Temmuz da ki akıttıkları kandan doymamış olacaklar ki, halen toparlanma süreci için toplantılar yapıyor.

Hamaset değil, il valileri isterse söz konusu hainlere nefes bile aldırmaz.

FETÖ nün hem siyasi, hem Medya, hem kriminal mali yapısını yerle bir eder. Ama bazıları yapmak istemiyor çünkü “ya koltuk elden giderse” hesapları yapıyor.

Kibir ve Müstağni tavırları bir tarafa bırakıp Ülkemizin önünde en büyük sıkıntılardan biri olan FETÖ ile mücadele eğer 24 Haziran sonrasında hız almazsa, itirafçı olup köşeyi kıranlarla ilgili bir takım yaptırımlar yapılmazsa, Siyasi ve Medya ayağı ortaya çıkarılmazsa, bu kez daha kötü günlerin bizi beklediğini belirtmek isterim.

Ez cümle geçtiğimiz gün Elazığ da yapılan FETÖ operasyonu büyük ses getirdi. Çünkü Hainler gözaltına alınan hatunlarını kurtarmak için adeta can verecek durumda.

Yaşa Varol Türkiye.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları