Erol KARA

ŞUAY ALPAY MEDENİ BİR ŞEKİLDE İNTİKAM ALIYOR

Erol KARA

Biz iki devlet bir millettik, ayrılır mı gönül candan, et tırnaktan, Türkiye Azerbaycan’dan !

Evet, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin 100. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun. Dost ve kardeş Azerbaycan a selam olsun.

Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri 100. Kuruluş yıl Dönümünü Gence şehrinde kutladı. Ak Parti Elazığ eski Milletvekili ve Milli savunma bakan yardımcısı Şuay Alpay da Türkiye yi temsilen oradaydı. Törende Alpay’a Askeri işbirliği üstün hizmet madalyası verildi. Madalya Azerbaycan savunma bakanı Tümgeneral Kerim Beliyev tarafından takdim edilirken, Türk Milleti adına alınan madalya bizler için çok anlamlıydı.

Şuay Alpay, orada ”Gence nin evladı Azerbaycan Milli kahramanı Mehmet Kasım’ın torunu olmaktan gurur duyuyorum” derken bizde burada onunla gurur duyduk.

Bu madalya Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ile Kara Kuvvetleri komutanına daha önce verilmiş bir madalya. Bu bağlamda iki kez gurur duyduk desek yeridir.

Elazığ ‘a yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren ve Yurt dışında gururlandıran Şuay Alpay hakkında yalan haber yapanlar  ve dedikodu üretenlerin şimdi yüzleri kızardı mı?

O asılsız haberleri yaparak Alpay’ı yıpratmaya çalışan, sözde gazeteciler(!), STK lar, siyasetçiler Elazığ tarihinde ilk kez bir siyasetçinin sınırları aşarak üstün hizmet madalyası aldığını gördü mü?

Görmedi…

Hiç kimse homurdanmasın…

Ben hakkı teslim ediyorum. Hakkı teslim etmek sizlerin düşüncenizle “yalakalık” olarak değerlendirilse, ”bende en azından sizler gibi Zangoç kılıklı boz eşek değilim” der çıkarım.

Tepki almaktan hoşlanan…

Nasıra basmayı hobi edinen…lerden olmadım.

Şuay Alpay’a hakaret ederek gölgesinde geldiği kişinin kerametini kendinden menkul zannedenler alınan bu madalya karşısında acaba hangi kılıf uydurarak Şuay Alpay’a hakaret etmek için çaba gösterecekler bu saatten sonra.

Evet Şuay Alpay kendine hakaret edenlere, iftira atanlara, karşı şimdii,

Yaptığı icraatlar la medeni bir şekilde intikam alıyor.

Bu başarı karşısında şehirde artık birileri siyaseti dizayn etme hastalığından da kurtulmalı. Siyasetçilerin de yakasından düşmeli ve hakkı teslim ederek vebalden kurtulmalı.

Alpay’ın Elazığ şehir hastanesi, savunma ve havacılık merkezlerinden biri olma yolunda ve İHA birimlerinin konuşlanması süreçlerine bağlı bine yakın subay astsubay ve uzman erbaş sınıflarından oluşacak birliklerle birlikte yaklaşık 3500 kişiye istihdam sağladığı gözler önündeyken, aymazlık yaparak hakaretlerle beraber dedikodu üretenlerin,  verilen bu madalya karşısında artık susması gerektiğine inanıyorum.

Çünkü onların anlamadıkları, müzik çoktan bitti, dans edenler farkında değil.

Özet olarak iki devlet bir Millet olarak gördüğümüz, Can Azerbaycan tarafından verilen bu madalya bizleri ziyadesi ile gururlandırdı.

Azizler şehri Elazığ ise Şuay Alpay’dan gurur duydu.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları