Erol KARA

SİZİ CEHENNEMDE KİM KARŞILAYACAK

Erol KARA

Batının gerçek müttefiki Türkiye değil İsrail’dir. Batı İslam dünyasına hakim olmak için stratejik olarak İsrail’i desteklemek zorundadır. 

Dünya üzerinde en büyük cinayetleri işleyen katil ABD ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilişki nin yapısını değiştirmek zorundadır. Eğer bu yapının ilişkisini değiştirsek, her gün baskı kurmaya çalışan katil ABD ye “Dünya 5’den büyüktür” sözü bir hamle olacaktır.

Bakınız katil ABD’nin başkanı Trump’un seçilmesi ülkede büyük bir kaosa neden olurken, Trump denen Evangelist’in ortaya çıkması inanın tesadüf değildir.

ABD de başkanlık seçimlerinde büyük paraların döndüğünü bilmeyen kalmadı. Para ile seçimi kazanan Trump’un Evangelistlerin temsilcisi olduğu 1982'den beri İsrail’in Haaretz' Gazetesi’nde çalışan Gideon Levy gayet net bir şekilde yazıyor.

İsrail-Filistin sorununun çözümü konusunda farklı düşünen az sayıda İsrailliden biri olan Levy, işgalin sona ermesi gerektiğini açıkça ifade edebilen bir İsrailli gazeteci.

Giden Levy Katil ABD’nin başkanı Trump’un Evangelistlerin temsilcisi olduğunu açık açık söylüyor.

Bakınız: İsrail demek öfke, ABD demek kan cinayet demek ise,

Türkiye yeni sistem içinde bu iki ülke ile ilişkinin yapısını değiştirmek zorundadır. İstediğini alamadığında ağlayarak istediğini aldıracağını düşünen katil ABD, istediği imtiyazlara izin verilmediği müddetçe sık sık Türkiye ye aleyhinde sert tehdidiyle arzularını elde etme çabasını sürdürecektir.

ABD’nin İzmir de ki Diriliş Kilise sinin rahibi olan Buronson ‘nun Amerika’ya iadesi gerçekleşmediği takdirde Türkiye’ye ciddi yaptırımlar uygulayacağını  belirtmesi Türkiye Cumhuriyeti’ni hafife alması gerçekten bu yapı ile ilişkileri yeniden gözden geçirmemizin elzem olduğunu gösteriyor.

Evet Katil ABD Türkiye’yi Buronson üzerinden tehdit ederken, PKK ise Anne ve 11 aylık çocuğunu bombalı saldırı ile şehit etti.

Yani katil ABD hemen bir subnimal mesaj vererek, “bak halen elimdeki oyuncakla seni vurabilirim” mesajı veriyor.

Şehitler ve melekler, Anne ile 11 aylık çocuğunu cennette karşılayacaklar inşallah. Peki, ya PKK ya, PKK lı ya destek verip çalıştıranları cehennemde kim karşılayacak?

Evet, Türkiye ne olursa olsun rahip Burunson denen dürzüyü asla ve asla iade etmemeli. Eğer iade süreci yapılacaksa Fetullah Gülen denen tasmalıyı vermelidir.

Çünkü 1980 ‘de ABD ile yapılan suçluların iadesi sözleşmesi var. Bu anlaşmaya göre suçlular taraflara teslim edilmelidir. Katil ABD ben dünyanın jandarmasıyım istediğim i yaparım anlayışı ile hareket ederken, Türkiye bu konuda tarihten gelen ciddiyetini asla bozmadan kısasa kısas’ı uygulamalı ve sözleşmeye göre Fetullah denen adamı ve onun evlatlarını iade etmelidir.

Ben korkmuyorum ve ham hayaller peşinde de değilim. Yazarken Allah’ın rızası için yazıyorum. Lakin rahip meselesinde dik durmaz eğilirsek, Katil ABD bize bugüne kadar yaptırdıklarının aynısı yaptırmaya devam edecek.

Selam ve Dua ile.

Not: şehit düşen Anne ve 11 aylık yavrusuna Allah’tan rahmet diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları