Erol KARA

SİZ KİMİ KANDIRIYORSUNUZ

Erol KARA

7.78 Milyar olan Dünya nüfusu nun hiç böyle ortak düşmanı olmamıştı.

Birileri para ile insanlığı kul etmek mi istiyor ?

Yoksa yenidünya düzeni COVİT-19 Corona Virüsü ile mi şekillenecek.

Bu soruların cevabını 2012 İngiltere olimpiyatlarının açılışında görmek mümkün.

Lütfen 2012 İngiltere olimpiyatlarının açılış görüntülerini sonuna kadar izleyin. Görüntülerde virüsün yayılımını, kimleri etkilediğini, Virüsle Dünya nın nasıl dizayn edilmeye çalışıldığını, 8 yıl önce gayet açık bir şekilde gösteriyor.

Görüntülerin sonunda yalnızca çocuklar ve gençler kurtuluyor. Özetle 8 yıl önce kurgulanmış bir saldırı 2020 ile hayata geçiyor.

Hani diyeceksiniz ki, olimpiyatların açılışı ile Virüs ün alakası ne, değil mi? İşte tam da bunun cevabı şu …  Dünya nın gözünün orda olduğu 2012 Olimpiyatlarında spor görüntüleri beklenirken Corona Virüs görüntüleri ile adeta mesaj verilmiş bunu fark edememişiz.

O dönem Gazetecilik yapan şimdinin başbakanı Boris Johnson nın maketi olimpiyat açılışlarında neyi anlatıyor. Yani Boris Johnsan nın Başbakan olacağı  Corana dan kurtulacağı 8 yıl önceden planlanmış bile.

Vay bee !, diyorsunuz değil mi?

Evet, oyun çok büyük hem de çok büyük.

Görüntülerde İngiltere’de kraliçe, prens ve başbakan Virüs den kurtuluyor, taburcu ediliyor. Virüsün yaşlıları öldürdüğünü ve çok sayıda yaşlının huzur evinde öldüğünü gösteriyor.

Bu komplo teorisi değil. izleyin görün.

Bakınız, bu Virüsün Laboratuvar da yapıldığını daha önceki yazılarımda belirtmiştim. Nitekim zaman beni haklı çıkarmaya başladı. Bilim adamları bu Virüsün Laboratuvar dan kaçtığını ve DNA sının değiştirildiği, insanlığın sinir sistemini etkileyecek silah olduğunu yavaş yavaş açıklamaya başladı.

Şimdi İngiltere’de ve ABD de çok sayıda ölü var diyeceksiniz değil mi?

İngiltere ve ABD de de 200 bin yaşlı ve fakir zenci ölse ne olacak ki, Virüs le Dünyayı dizayn etmek varken, İMF ile ülkeleri borçlandırmak dizayn etmek varken yaşlı nüfus ölse ne olacak.

Bunlar kimi kandırıyor.

Hatırlayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, “bu savaştan güçlü çıkarsak daha güçlü olacağız ve kayıp eden masaya oturamayacak” diyor.

Demek ki görünmeyen düşmanın Biyolojik bir silah olduğunu hesapların ve amaçların farklı olduğunu Cumhurbaşkanı Erdoğan gayet iyi gördü.

Yeni Dünya düzeni deniyor ya… Bu yeni Dünya düzeninde masada olacak birkaç ülkeden biri Türkiye olacak inşallah bunu yaşayıp göreceğiz.

İngiltere Virüs salgınında bile AB nin bir şey yapamayacağını bildiği için çok önceden AB den ayrılma kararı alması bize bir şeyleri hatırlatmıyor mu bizlere.

Ezcümle; Ülke insanı olarak çok şeyin farkına varıp, bu Virüs ile ihmal etkilerimizin yanında olduk.

Sonuç olarak evde kal çağrısına uyup, kitap okuyup tefekkür edelim. Arkadakileri düşünüp evin kıymetini bilelim.

Oyun büyük, 7.78 Milyar insan ölümle karşı karşıya. Küresel ve ulus devletler beklenen ölüm oranının 1 Milyonu tahmin etse de, birilerinin plan ve projeleri tamamlanıncaya kadar bu ölümler devam edecek.

Selam ve Dua ile.

Yazarın Diğer Yazıları