Erol KARA

SİRK CAMBAZLARI VE 15 TEMMUZ

Erol KARA

15 Temmuz gecesi salalar, tespihatlar, Dualar ve haykırışlar Dünyanın her tarafından Milletimizin selameti için el açıp yalvaran mümin kardeşlerimizin dualarıyla birleşti ve hain darbe girişimi başarısızlıkla sonuçlandı.

O gece istiklal ve istikbalimize karşı hain saldırıya hep birlikte dur dedik. İmanımız vatan ve millet sevgisi ile hain emeller boşa çıktı. Feraset ve basiretimizle büyük bir büyük bir felakettin eşiğinden döndük.

O gece, yani darbe işgal girişimi sureti haktan görünenlerin katil ABD’ye hizmet eden FETÖ’cülerin Ülkemize ve geleceğine kast ettiği geceydi.

Kökü dışarıda ABD tasmalı sureti haktan görünen FETÖ’cüler evlatlarımızı bizden kopararak yüreklerinden vatan sevgisini söküp atmaya kalktı.

ABD den aldığı icazetle sözde İslami dünya yaymaya çalışanlar, ama dünya var oldukça asla kimse Muaffak olamayacaktır.

Bakınız; Tarih boyunca dinimizi istismar edenlerin sonu hep hüsranla sonuçlandı. Çirkinliği, pisliği ve politik satılmışlığı küresel güçlerin arkasına sığınarak aklamaya çalışanlara bu devlet, bu Millet gereken dersi elbet verdi daha da verecektir. Ülkemize karşı oynanan oyunlar karşısında kararlı duruş sergilemeyenler, taşeronların kuklası olan ve ülkemizi hançerleyenleri tarih de af etmeyecektir.

15 Temmuz sonra, ağlayan adamın gizli ya da açık toparlanma çabası havanda su dövmeye benzer. Hiç kimse ülkemize yapılanları okuduktan sonra, yaşadıklarımızı fosseptik çukuruna atamaz. Rafa da kaldıramaz. Bunun hesabı ABD tasmalı Fetullah Gülen’den ve eşrafından sorulmalı.

Yüce Türk milleti artık sirk cambazlığı yapanları çadırlardan uzaklaştırmalıdır.

FETÖ nün ülkemizde ki siyasal, ekonomik, askeri, medya vs bütün bağlantılarını ortaya çıkarmalıdır.

Ben yeni sistemle birlikte çok şeyin değişeceğine inanıyorum. Katil ABD ve İsrail’in oyuncağı halindeki FETÖ örgütü, Peygamberimizin “Türk milletinin ve Türkçe’nin  uzun bir ömrü vardır.” sözünü unutmuş ki, halen birtakım operasyonların peşinde.

Kaşgarlı Mahmut, Bağdat’ta Abbasi halifesine sunduğu “Divan-ü Lügati’ Türk” adlı eserinde Türklüğün yeni bin yıldaki cihanı kaplayan idealini ifade eder. Yüce Peygamberimizin: “Ulu Tanrı; benim bir ordum vardır ki onlara Türk adını verdim. Onları doğuda birleştirdim. Bir millete kızarsam cezalandırmak görevini onlara veririm” buyurmuştur.

Yüce Allah cc. “Türkçe öğreniniz, çünkü Türkçenin uzun bir saltanatı vardır...” diye müjdelemiştir. Bu beyanlar yüz senede Türklüğün Çin sınırından Akdeniz’e inmesinin ardındaki iman, kararlılık, kültür ve milli iradenin akılla hayata uygulanmasıdır...

Hal böyle iken Katil ABD İsrail ve kucağına aldığı FETÖ nün oğlanlarının ülkemize karşı darbe ve işgal girişimlerinin başarılı olamayacağı gayet açık bir şekilde beyan edilirken beyhude sözlerle kandırılanların yeni bir oluşum içinde olmaları ve başarılı olmaları mümkün değildir.

Evet o kanlı geceyi aziz Milet’e yaşatanlara lanet olsun.

Evlatlarımızı şehit edenlere lanet olsun.

Milletin namusu olan TBMM ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesini bombalayıp sonrada “Bana öyle emir geldi” diyerek şerefimize el uzatanlara lanet olsun.

Özetle 15 Temmuz bizim için bir destandır hep öyle kalacak.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları