Erol KARA

ŞEHİTLİK ÖLÜM BİÇİMİ DEĞİL, YAŞAM BİÇİMİDİR BİZİM İÇİN

Erol KARA

 

Siyaseti küresel aktörlerin kontrolüne sokmaya çalışan densiz müptezel ağızların zaman ayarlı sabotajları göründüğü gibi geri tepiyor.

 

Bizim, Devlet, Bayrak, Vatan hassasiyetlerimiz çok özeldir.

 

Biz haine hain demesini, Devlet ve millet için gecesini gündüzüne katanlara ve ülkesi için şehit düşenlere kahraman demesini çok iyi biliriz.

 

Çünkü bizim davamızda sevdamız da Türkiye.

 

Bilinmeli ki, Türkiye’de ESED ağzı ile konuşanların siyasette yeri yoktur.

 

Bilinmeli ki, Türkiye FETÖ ve küresel aktörlerin kuşatması altıda iken yerelden dem tutarak yazıp çizip, kendini delikanlı kontenjanında gösterenlere itibar etmeyiz.

 

Yazılarımızda itidal ve çözüm odaklı konular ele alarak, devlet ve millet ekseninde olmayı tercih ederken, birilerinin insafsızca eleştirilerine maruz kalsak ta bizi kimse değiştiremez.

 

Bakınız ;

 

CHP’nin ESED ’in seksiyonu haline gelmesi, ESED’ in katil olduğunu söyleyememesi, PKK’nın hamisi olan HDP ile kol kola yürümesi hatta onların siyasi tetikçisi olması bu kritik dönemde yüreğimizi ziyadesi ile dağlamıştır.

 

ABD, Rus, ve FETÖ kuşatması altında iken,

 

Şehitlik ölüm biçimi değil,

 

Yaşam biçimidir bizim için.

 

Bu dönemde Türk olmak, Kürt olmak ahlaklı olmak demektir bizim için.

 

Evet, Allah cahil ve zalimlere yardım etmez. Dil bombadan daha etkilidir. Geçtiğimiz gün Engin Özkoç’un Cumhurbaşkanı Erdoğan için sarf ettiği sözler yenir yutulur cinsten değildi.

 

Bu aziz Millet namussuzun da şerefsizinde kim olduğunu çok iyi biliyor. Siyaset yapılırken sevgimiz öfkemizden büyük olursa kişinin beynindeki pislik böyle dışarı atar.

 

Ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçerken, sevgimiz öfkemizden büyük olmamalı. Yoksa bu savaşı ülke olarak kayıp ederiz.

 

Biz Allah’ın kulu resulün ümmeti olalım derken birileri çıkmış ülkenin Cumhurbaşkanına ağza alınmayacak galiz küfürler ediyor milletin meclisinde.

Evet Özkoç’un küfürlerinde çok ağır bir tahrik vardı.

CHP’nin kurmayları Engin Özkoç’un konuşmalarını tasvip etmezken Kılıçdaroğlu’nun Özkoç ile sözlü tartışma yaşadığı gelen bilgiler arasında olsa da, CHP kendi şeytanın başını okşamaya devam ediyor. 

Bakınız, İdlip şehitleri için ortaya atılan yaygara içimizi yakarken, Kılıçdaroğlu’nun şehitler üzerinden siyaset yapması CHP’nin devlet geleneğini tanımadığını bir kez daha gösterdi.

 

Ülke olarak 40 yıldır şehit verirken şehitliğin ne olduğunu Kemal Kılıçdaroğlu bilmiyor, eleştirilerinin dozunu artırıyorsa Allah’ın da bir hesabı var demektir.

 

Ezcümle; Türkiye test edilmeyecek kadar büyük bir devlettir. Ülkemiz kuşatma altında iken kimse ESED ağzı ile PKK ağzı ile konuşmasın. Devlet ve Millet eksininden çıkanların siyasette yeri olmaz olmaz.

 

2500 Yıllık kadim bir medeniyetin temsilcisi olan Türkiye, atını da itinide iyi bilir. Türk Silahlı Kuvvetleri savaşta iken Bizim “İdlip te ne işimiz var?” diyerek Mehmetçiğin moralini bozanların ahlak dışı açıklamaları yanına kar kalmaz.

 

Densiz müptezel ağızların zaman ayarlı sabotajları göründüğü gibi Rusya ile yapılanan “Ateşkes” ile geri tepti.

 

Bundan sonra siyaset kurumları Türk Silahlı Kuvvetlerinin moralini bozacak açıklamalardan uzak durmalı. Aksi halde, necip millet hesap sormasını bilir.

 

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları