Erol KARA

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I FIRINCI ZANNETTİLER

Erol KARA

FETÖ’cüler, Erdoğan’ın Paris ziyareti öncesi belli ki, iyi bir hazırlık yapmışlar. Lakin umduklarını bulamadılar. Fransa gezisinde sözde bir gazetecinin(!)  MİT tırları ve  Osman Kavala sorusuna Erdoğan’ın cesurca cevabı “Saksı gibi koydu kavanoz gibi oturturdu” sözünü hatırlattı.

 

Türkiye’deki SOROS un baş mimarı, katil ABD’nin uşağı merdiven altı doğumlu Osman Kavala için batılı işbirlikçilerin sorduğu sorular içimizdeki hain gazetecilere örnek olsun.

 

Gazeteci kılıfında ki Küfarın merdiven altı doğumlu sözde gazetecileri, karşısındakini fırıncı zannedip arka arkaya soruları dizince sayın Cumhurbaşkanımızın cevabı hepimizi umutlandırdı.

 

Bizim Sina’ya gönderilen DAEŞ militanlarını, KUDÜS konusunu, PYD ye verilen silahların hesabını ve 15 Temmuz’u sormamız gerekirken FETÖ mensupları düşmanca tavır geliştirerek içi hesaplı sorular sormaya yeltendiler.

 

Ehh Cumhurbaşkanı ne yaptı? Saksı gibi koydu, kavanoz gibi oturtturdu. Özetle adamı böyle kuru kuru şey ederler diyerek, ağızlarını bile açtırmadı.

Ehh dedik ya eski Türkiye yok artık. Eski devlet adamları da yok artık. Hani derler ya Kısasa kısas artık.

 

Evet artık kısasa kısas.

 

Bunlar bundan anlıyorlar. Türkiye ye karşı düşmanca politikalar üretmenin birilerinin arkasına sığınıp korkakça aslı astarı olmayan soruları sormanın bedeli böyle ödetiliyor artık herkes öğrenmeli.

 

Evet Fransa gezisinde FETÖ hazır bekliyordu ancak Erdoğan sert çıkınca soracakların soruları bile unuttular. Lakin Avrupa’nın “Erdoğan gitmeli” sözlerine içimizdeki Arjantinliler bile destek veriyor.

 

Halen  Fransız Gazeteciyi böyle azarlamamalıydı diyen gerzeklerin olduğunu görüyoruz. Bu Ak partinin korku saldığını göstermez. Bu Sayın Cumhurbaşkanının Diktatör olduğunu göstermez.

 

Sayın Erdoğan konuşması gerektiği gibi konuştu.  Erdoğan bu soruların sorulacağını sanki bilmiyor ve beklemiyor değildi. “Sen FETÖ nün ağzı ile konuşuyorsun” demesi ne kadar zorlarına gitmiş ki, Fransız gazeteleri TV’leri ilk önce bu haberi verdi. PKK ve PYD ile FETÖ nün kalemşorları hem Türkiye den hem Avrupa’dan cevap vermeye başladı.

 

Bu hazır cevap değil, bir devlet başkanının ülkesinin meselesine ne kadar sahiplendiğinin işareti ve işaret fişeğidir.

 

Erdoğan düşmanlığı Avrupa da giderek artarken İslam coğrafyası ve Türkiye’deki şuurlu Millet onu tek bırakmayacak. Çünkü mazlum milletlerin lideri olan Erdoğan  ülkesine ve bulunduğu coğrafyasına hep güven veriyor.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları