Erol KARA

POLİS LOJMANLARI ERDOĞAN DEDİ

Erol KARA

Şehir de 17-25 öncesi ve sonrası FETÖ nün gerçek yüzünü en fazla yazan Elazığ Hakimiyet Gazetesi oldu.

Yazılarımızda özetle kıyamete kadar İnsi ve Cinni Şeytanların mücadelesinin olacağını, gece ile gündüzün, iyi ile kötünün sürekli çarpışacağını Yüce Rabbimizin bize açıkça bildirdiğini, ancak yeryüzünde kendi değerlerimizi, insanlarımızı iyi tanımamız gerektiğinin altına çokça çizmiş, Katil ABD ve tasmalı Fettulah Gülen mensuplarının ülkemize yönelik hasım hane tavırlar sergilediğini  ve bunun bir darbe ve işgal girişimi ile sonuçlanabileceğini sürekli yazmıştık.

 

Gelinen noktada tarih bizi haklı çıkardı.

15 Temmuz da tahmin ettiğimiz hainler ülkemize karşı darbe ve işgal girişiminde bulunarak, Ümmetin lideri Recep Tayip Erdoğan’ı ve halkı hedef alarak kanlı bir plan sergilemeye çalışmış, aziz millet gereğini yaparak ABD destekli işgal girişimi püskürtülmüş ve 15 şehit vermiştik.

 

Evet aradan uzun zaman geçmesine rağmen, ABD destekli bu hainlerin bir kısmı Türk yargısına hesap verirken, bir kısmı da ait oldukları hayvan barınaklarında ülkemize yönelik yeniden bir takım mesajlar vererek darbe ve işgal girişimi için yine çeşitli siyasal partileri kullanarak, aziz millete göz dağı verdiğine şehitlik edilyoruz.

Bakınız 15 Temmuz tehlikesinin hallen geçmediğini içimizdeki hainlerin ve hücrelerin hallen canlı olduğunu defalarca yazdık.

Yazılarımızdan dolayı tehdit mesajları, direk olarak şahsıma yapılırken davamızın ve sevdamızın bu ülke olduğunu bin kere yazdık.

 

Evet tekrar ediyorum…

Tarih şahitlik etsin ki,

 

Katil ABD nin organize ettiği bu şer şebekesi hallen canlı. Bu şer şebekesinin siyasal, askeri, ekonomik, bürokratik  ve iç güvenlik boyutu hallen iş başında.

Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan subay, astsubay ve ‘Abi’lerin talimatları doğrultusunda, HDP yine desteklendi. Bazı subay, astsubay ve askerin sandıklarından önceki yıllarda olduğu gibi HDP’ye rekor oy çıkması yazdıklarımızı haklı çıkardı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki illerde polisin oy kullandığı sandıkların birçoğunda AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy patlaması yaşarken, bazı asker lojmanlarında en fazla oyu HDP yani terör yandaşları aldı.

Elazığ ‘da ki, polis lojmanlarının bulunduğu sandıklardan Recep Tayyip Erdoğan’a oy çıkması ise şehrimiz adına sevindirici bir gelişme olarak algılandı.

Bakınız, FETÖ, cemaatteki kripto elemanlarını sahaya sürdü. Milli Görüşçü oldular, Adıyamancı oldular, nereye gireceklerse, orada en muteber kim ise onların etiketini kullandılar. FETÖ’nün darbe girişiminin ardından Adil Öksüz’ün yakalanması için oluşturulan özel ekibin başında bulunan polis müdürü  FETÖ ile bağlantılı çıktı. Yani sadece Cumhurbaşkanlığı külliyesine sızmadılar yani sadece Beştepe’ye sızmadılar. Yaverlerden ibaret değil sızıntı!

Her yere sızmışlar…

 

Bakınız; yeni kabinenin kurulmasında sayın Erdoğan ‘nın çok dikkat etmesi gerekir.

 

Özellikle Bakanlıkların tespitinde ince eleyip sık dokunulması gerekir. Aday tespitinde yaşanan yanlışlık burada tekrarlanmamalı. Eğer tekrar edilirse, bu kırılmaya neden olabilir. Tabi bu bürokratik atamalar içinde geçerli.

En önemlisi ise, Ak parti büyük kongre için karar alırken parti üst yönetiminde ciddi anlamda bir değişiklik yapılmasının şart olduğuna inanıyorum. Seçmen Siyasetçinin veli nimetidir anlayışı olmamalı. Bu anlayış devam ederse içimizdeki hainleri temizlemek son derece zor olacaktır.

 

Ak Parti büyük kongrede küskünleri yani Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Beşir Atalay vs. Gibi isimleri yanına almazsa bunların Merkez sağda bir parti kurmasına kimse artık engel olamaz.

Sonuç olarak FETÖ hücreleri hallen canlı. FETÖ cü polisler KHK ile görevlerine son verilirken, film fırıldak ile geri dönenler ne hikmetse terfi aldı. Ak partili ve MHP li polisler bu yaz terfi alamadı.

Bunu iki kez düşünmez gerekmez mi?

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları