Erol KARA

ÖLÜMÜ KORKUTMUŞ BİR FİLİSTİN VAR

Erol KARA

Allah’ın verdiğine şükür ediyorsak,

Aldığına da sabır göstermeliyiz.

Filistin davası Allah’ın davasıdır.

Allah çaresizlerin çaresidir.

 

Filistin davasında İslam ülkeleri uyuyabilir sesiz kalabilir ama, Türkiye sesiz kalamaz. Çünkü bizim orada tarihi bir geçmişimiz var.

Evet Filistin de şehit olan kardeşlerimizin sayısı 65’i buldu, 2500 kişi yaralı var. Yaralılar Türkiye getirilmek isteniyor lakin darbeci Sisi ile İsrail hava sahalarını Türkiye ye açmadığı için yaralı kardeşlerimiz Türkiye ye getirilemiyor.

Katil ABD İran’a terör Devleti demişti ama İsrail için bu kelimeleri ağzına almıyor.

Yani anlayacağınız işler karışık.i

Katil ABD nin şizofren Başkanı Trump, uluslararası hukuka Devlet geleneğine uymadan pervasız bir şekilde mazlum Müslümanlara karşı gücünü kullanıyor. ABD nin İsrail’e sınırsız desteği sadece Müslümanları değil mütefiklerinede zarar veriyor.

Bana göre Trump İsrail’e verdiği destekle kendine yatırım yapıyor. Hem kendinden hem de kızı ve damadından ABD de ki Demokratlar rahatsız.

Bakınız, ABD Medyası Yahudiler tarafından ele geçirildi ki, ABD sanki İsrail gibi mağdur edebiyatı yapıyor. Filistin meselesine iç siyaset malzemesi yapıyor. ABD de siyaset çarkı Müslümanların aleyhine dönüyor. Trump denen şizofren kendini uluslararası hukukun üstünde görüyor.

Filistin’de 65 kardeşimizin şehit edilmesine sesiz kalan ülkelerde sorumludur. ABD İsrail den yana tavır alarak Dünya yı kaosa sürüklemeye çalışıyor.

Aslında ölümü korkutmuş bir Filistin var İsrail in karşısında. Bizim gözümüzde de Filistin sorunu sorunların anasıdır.

Evet sıkça konuşulan Araplar zamanında topraklarına İsrail’e sattı ve İsrail büyüdü.

Doğrusu bu.

Lakin geçmiş de yapılan sıkıntılar 2018 de ki mazlum halka mal edilmemeli. Dünya nın hiçbir ülkesinde ağır silahlara karşı taş ve sapanla mücadele edilmemiş bu kadar kan dökülmemişti onun için mazlumların yanında olmak bizim insanı ve vicdanı borcumuzdur.

Filistin de yaşanan katliamın baş sorumlusu, bütün BM kararlarını ayaklar altına alarak büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararı alan katil Donald Trump ve ABD’dir. Bu katliam, tüm insanî değerleri ayaklar altına alan iki büyük canavarın, Trump ve Netanyahu’nun ortak katliamıdır. 

Unutulmamalı ki, Kudüs ve Filistin tüm İslam Coğrafyası nın ve İslâm ümmetinin onurudur. Eğer bugün buralarda Müslümanlara karşı vahşet uygulanıyorsa, İslâm ümmetinin başsız ve dağınık olmasıdır. Dolayısıyla ümmetin izzetine ve gücüne yeniden kavuşabilmesi için birliğini oluşturması gerekir.

Bu konuda eline taşın altına sokan Recep Tayyip Erdoğan a destek verilmezse bu katliamlar bütün coğrafyayı sebepsiz savaşlara sokacaktır.

 Selam ve Dua ile.

Yazarın Diğer Yazıları