Erol KARA

MERKELİN BESLEMELERİ

Erol KARA

FETÖ artıkları ile  PKK ‘nın kiralık katilleri Merkel’in beslemesi olmuş.  Berlin Kandil gibi,  Hamburg ise FETÖ nün kampı olmuş.

Sandıktan ümidini kesip, mecliste siyaset yapmak yerine “ille de sokak” diyen CHP ise bunların Avukatı olmuş.

Yazık hem de ne yazık…

Evet 15 Temmuz sonrası yakalananlar Adalete hesap verirken, bize ait olmayanlar ise Almanya ya kaçarak Merkel’in beslemesi tutsağı olmuş.

Bakınız ; Almanya üzerinden Suminal mesajlar gelmeye devam ederken  ülkesini ateşe verip kaçan hainlerde ailesini bile bırakıp kıçını kurtarmanın derdine düşmüş.

FETÖ artık sürekli kayıp etmenin acısını çekerken Avrupa iddaları somutlaştırmazsanız inanmayız mesajları vererek muhaberat rejimi ile bizi karıştırmaya başlamış.

Artık Yok böyle haymazlık yook.

Yahuu, neyin iddiaları somutlaştırılacak anlamış değiliz. Halep de ortada Arşın da.15 Temmuz’da Sütçü İmamın, Nene hatunun torunları sokaklarda idi gidin somutlaşacak bilgileri sokağa çıkanlardan sorun.

Evet Türkiye yakın tarihte üç felaketi yaşadı. 2. Dünya savaşı, Balkan savaşı ve 15 Temmuz. Unutulmamalı ki, hiçbir varlık kendi sınırlarını tek başına çizemez. 15 Temmuz’un bir proje olduğunu arkasında kimlerin olduğunu artık bilmeyen kalmadı.

Lakin, bize ihanet edenler ABD ye, Almanya ya mı ihanet etmeyecek. Bunu da zaman gösterecek. Ancak ülkemiz içinde ki Gri hücrelerin var olduğunu daha önce söylemiş, bunların nefesini kesmek için acil tedbirler alınması gerektiğini yazmıştım.

Ne yazik ki, FETÖ hücreleri halla diri. Halla suikast dahil, her hainliği yapabilecek güce sahipler.

FETÖ nün tamamen temizliği için 2019 seçimleri bekleniyor ancak iş işten geçerse ya geriye dönersek ne olacak bunun faturasını kim ödeyecek. Onun için 2019 Seçimleri beklenmeden şu aziz Milletin gözlerinin önünde kimlerin hain olduğu ortaya koyularak ilk önce Siyasi bağlantıları daha sonra TSK, Polis ve Medya ayakları ortaya çıkarılmalıdır.

Eğer ki, Siyasi bağlantıları Bürokrasi ayağı ve Medya ayağını bir tarafa atanlar olursa tarihte onlardan hesap sorar, Allah da. Çünkü bu olayda can vermiş, can almışız. Eğer bizim bütün bildiklerimizi unutturup yeniden bir roman yazılacaksa bunun hesabını şu aziz Millet ziyadesi ile sorar buda böyle biline.

Kimse kimsenin eteğinin dibine girmemeli…

Dürüst olunmalı. FETÖ ile sadece ve sadece mücadele eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dır. Geriye kalanların hepsi 15 Temmuz daki gibi son dakika  dönebilecek adamlardan oluştuğunu gayet iyi biliyoruz.

Eğer darbe başarı olsaydı kimlerin saf değiştirerek FETÖ nün kucağına oturacağını şu aziz Millet gayet iyi biliyor.

Başa dönecek olursak, Merkelin beslemeleri ve tutsakları Almanya ya üs haline getirmiş cirit atarken Merkel ahlaksız politikalarına devam edip, Adil Öküz Pardon Öksüz denen adamın orada yaşadığını açık açık servis yaparak Türkiye ye adeta GICIK vererek bakın işte bizde vermiyoruz pozu vermeye devam ediyor.

Ha doğrusu,  kuyruk acıları var mı? var Çünkü Almanya‘ nın İncirlikten çekilmeleri ile Konya Üssü ziyaretine izin verilmesi Almanya ya kol gibi girdi.

Hainlerin üsü olan Almanya şimdi onlarla poz vererek, Türkiye ye o necazet kokan ağzıyla CHP yi de yanına alarak tehditler savuruyor.

Sayın Cumhurbaşkanı bunu yer mi?

Yemezzz ne dedi.. Biz sizi biliyoruz dedi. Ne demek?

İşte o demek …Sıkıysa bir adım daha ileri gitsinler vessalam.

Selam ve Dua ile.

Yazarın Diğer Yazıları