Erol KARA

KÜRTLER BİZİM FIRAT'IMIZ, KÜRTLER BİZİM DİCLE'MİZ, KÜRTLER BİZİM CİĞERİMİZDİR

Erol KARA

Hiçbir bahane Mehmetçiğin Fırat’ın Doğusunu yapacağı operasyona engel olamadı

Ordu kararlı, Devlet Kararlı, Başkomutan kararlı, aziz Millet kararlı Allah cc yardımcımız olsun. 

Göreceksiniz, Askerlerimiz Afrin’deki gibi, Cerablus’daki gibi, Elbab’daki gibi yeniden destan yazacak.

Coğrafya kader diyerek, birilerinin önüne Kürt kardeşlerimizi atmazdık. Coğrafya kader diyerek sınırımızın hemen yanında oluşturulmaya çalışılan Kürt koridoruna izin veremezdik.

Unutulmamalı ki bu operasyon, şarttı elzemdi.

Evet, bu operasyon yalnızca ABD ve PKK-PYD ya değil, uluslararası güçlerin paralı lejyonerlerine ve ülkemiz sınırları içinde de ki haysiyetsiz cahil vatan hainlerine karşı yapılan bir operasyon olarak tarihe geçecektir.

Bakınız, ABD ye rağmen Türk Silahlı kuvvetlerinin operasyonları devam ediyor ve Türkiye’nin kararlığı karşısında Katil ABD’nin füsun devri sona erdi.

Günde beş kez karar değiştirip, İç ve Dış politikada üç başlı bir politika ile giderek kan kayıp eden ABD, ne kadar kendi çıkarlarını düşünse de Türkiyesiz Ortadoğu da hiçbir şey yapamayacağını biliyor.

Barış Pınarı operasyonu şimdilik başarı ile devam ediyor, İnanın bu hamaset değil, operasyona Türk askeri inanarak güle oynaya düğünü gider gibi gidiyor ve başarılı sonuçlar alıyor.

Evet, bu aziz ülke tarihinde ikinci kez asli çıkarlarını gözeterek, Batılı emperyalist  küresel güçlere ve devletlere rağmen sınır ötesinde operasyon yapıyor. Eğer bu topraklara it süreleri gibi Moğolların gelmesini istemiyorsak, bu operasyonlara destek vermeliyiz. STK’lar ve toplum üzerine düşeni yapması gerekir.

Çünkü Türkiye Nuh’un gemisi gibidir.

Son kaledir eğer yıkılırsa Ortadoğu biter, balkanlar biter, Orta Asya Türk cumhuriyetleri biter.

Bakınız Katil ABD’nin ikiyüzlü başkanı Trump, sanki bu operasyon Kürtlere yapılmış gibi bir algı yaratıp, Türkiye’yi köşeye sıkıştırarak, hareket kabiliyetini azaltmak için  ve Kürt kardeşlerimizi bizden daha çok severmiş gibi yaparak, bizleri birbirimize düşman eden açıklamalarıyla hangi oyunu oynamaya çalıştığını hepimiz görüyoruz.

Evet;  Kürtler bizim Dicle’miz, Kürtler bizim Fırat’ımız, Kürtler bizim ciğerimiz, gardaşımızdır.  

Türkiye tarihi boyunca Kürtler hiçbir zaman hesaplaşmaya gitmemiş, Kürt görünümlü teröristlerle haklı mücadelesini sürdürmüştür.

Kürt gardaşlarımızla ortak kültürün bir parçası olan ülkemiz insanı, Kürt görünümlü teröristlere karşı tavırlarını almış Devlet ise halen bu mücadeleyi operasyonlara taşıyarak, “Kürtleri öldürtmeyiz” sözleri ülkemizde ki Kürt kardeşlerimiz tarafından çok anlamlı bulunmuştur.

Amasız lakinsiz, operasyon devam ederken. Suriye rejim güçleri Türk Silahlı kuvvetlerinin yaptığı operasyona karşı sınırlama veya karşılık vermezse, bu operasyonun kısa süreceğine inanıyorum.

Kahraman Mehmetçiğin operasyonları devam ederken içte ve dışta ordumuza destek verenlerin sayısı artmaya başladı.

Elazığ ‘da en büyük desteği MHP il Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı STK’lar  verirken, iktidar partisi Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın bayrak kampanyası şehirde büyük takdir topladı.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları