Erol KARA

KÜRT GARDAŞLARIM BOŞUNA SEVİNMESİN

Erol KARA

Kürt Gardaşlarımız Kürdistan kuruluyor diye hiç sevinmesin. Çünkü kurulacak devlet Yahudi Devleti olacak.

Bölgenin tarihçesine bakıldığında çok vahim bir tablo ortaya çıkıyor.1924 Yıllında yapılan Haliç konferansında Kerkük meselesi hal edilemedi. Daha sonra Nasuri, Şeyh sait isyan çıkınca Türkiye biraz da mecbur kalarak  5 Haziran 1926 ‘da Ankara anlaşması ile Bölgeyi Irak’a devir etmek zorunda kaldı.  Bölgeyi manda rejimini kuran İngilizlerle yapıldı anlaşma.  Kerkük Manda idaresindeki Irak Devletine bırakıldı 

 Şimdi bölgede özerk yapılanma Irak anayasasına göre kurulmuş Kürdistan özerk yapılanması bağımsızlığına ilan ederek ayrılma geldiğinde, Türkiye nin aslında durumu uluslararası hukuk son derece sağlıklıdır. Özgüvenli hareket ettiği takdirde, bu krız yönetimini son derece başaralı yönetebilir.

 Böyle bir durumda Irak Devlet olarak, ırak taraf olarak o topraklardan çıktığı takdirde Türkiye Cumhuriyete yeni emri vaki kabul etmek zorunda değildir. Uluslararası hukuka göre 1926 öncesi yani Misak-ı Milli kaynaklanan hakkını talep etmesi söz konusu olabilir.

Aslında…

MOSAAD Ajanı Molla Mustafa’nın oğlu olan Mesut Barzani aslında bir kukladır. Kuracağını zannettiği Devlet aslında Yahudi devleti olacaktır.

Kürt Devleti kurma hevesi aslında Türkiye’nin üzerine oynanan oyundur. Oyun bellidir oyuncularda bellidir. Hedef Türkiye’yi abluka altında almaktır.

Kuzey irak in batının ve İsrail rejimi kölesidir. Referandum meselesi Barzaninin değil  Katil Amerika ve şeytan Avrupa devletleri planıdır.

ırak hükümeti eğer yalan söylemiyor karşı çıkıyor iran da eğer yalan referanduma arşı çıkıyorsa, kime güveniyor. Tabii ki.  Ağalarına güveniyor.

Bakınız;

Barzani’nin referandum kararı ve Suriye’nin kuzeyindeki terör koridoru ile Türkiye güneyden kuşatılıyor. 22 Eylül’deki MGK’nın gündemi bu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Barzani’yi işaret edip “Net olarak görecek” dediği yaptırımların hukuki kaynağının, 1926 Ankara Anlaşması olacağı konuşuluyor. Anlaşma, Irak’ın toprak bütünlüğünün bozulması, sınırların anlamsızlaşması durumunda Türkiye’ye Musul ve Kerkük’e müdahale hakkı veriyor.

 Bırakalım gerisini onlar düşünsün…

 Aslında Bıçak kemiğe dayandı da. İsrail ve ABD ile aynı tas ‘dan su içenler  bundan sonra olacakları seyir etsin.

Şimdi… MOSADD ın eli kanlı Ajanı Barzaninin planına göre bölgedeki Süryani, Keldani, Arami, Asuri, Ezdi gibi gayrimüslim unsurların tamamı bu yeni oluşumun himayesinde olacak.

 Kürtler, bölgedeki gayrimüslim unsurların Müslümanlara karşı kalkanı ve merkez üssü, aynı zamanda misyoner üssü olacak.

 Yani planlanan yeni bir İsrail olacak.

 Barzani nin  CIA’ya, MOSSAD’a hizmet ettiğini ve Vatikan’a, İngiliz siyasetine hizmet ettiğini bilmeyen kalmadı ve  maskesi düştü.

Şimdi, Türkiye Irak Merkezi hükümeti ve İran’ı yanına alıp gerekli operasyonları Irak ve Suriye nin toprak bütünlüğü için yapmalıdır. Yaparken de Kandil’i Sincar’ı PKK dan arındırmalıdır.

NOT : Sayın Cumhurbaşkanımızı BM Genel Kurulunda yaptığı konuşmadan dolayı kutluyorum.

Selam ve Dua ile.

Yazarın Diğer Yazıları