Erol KARA

KUDÜS ÜMMETİN MESELESİDİR

Erol KARA

Siyonizim Dünya ya meydan okuyor. Dünya da 202 Ülkeden 150 si ABD nin Kudüs’e Büyükelçilik kararına karşı iken, katil ABD ve işbirlikçisi İsrail Ramazan’a girerken yine yapacağını yaptı.

 

ABD’de halk bu karara karşı iken alınan bu karar hem İsrail’in hem de  Katil ABD nin yalnızlığını perçinledi. Aldığımız haberlere göre Mescid-i Aksa katil İsrail tarafından işgal edilmiş ezanlar susturulmuş durumda.

Bu kıyamet alameti gibi 55 şehit 2500 yaralımız var.

 

Görünen o ki, katil ABD katliamdan yana tavır alarak damadının ve kızının hatırana katliamlara devam edecek olması.

HAMAS direnişe devam derken, Hizbullah nerede sorusunu akla geliyor. Hizbullahın kuruluş amacı siyonistlere direniş olarak bilinirken. Hizbullah’ın sessizliğini koruması tüm Müslümanları üzüyor.

Evet İsrail askeri sözcüsü “Ezan” yasağının getirildiğini yinelerken, ABD ve İsrail’in aslında gelmek istediği sonuç buydu izlenimleri ortaya çıktı.

 

Bakınız; Avrupa’nın Yahudileri bir maşa olarak İslam dünyası üzerinde kullanması ise tesadüf değildir. Her ne kadar Avrupa’nın bir çok ülkesi İsrail de ki açılışa katılmadılarsa da Vatikan ve İsrail’in işbirliği içerisinde İslam dünyası üzerinde uyguladığı bu kirli plan bugün Sarkozy veya Fransız aydınların yüz bulmasına fırsat tanımıştır.

Batı’nın köpekliğini yapan İsrail’in katliamlarına devam etmesinin hesabı elbette bir gün Yahudilerden sorulacaktır. 

Avrupa her daim islam’ı yobaz olarak nitelendirip katliamlara karşı

alçaklığa karşı sessizliğini koruması, yakın gelecekte daha büyük felaketlerin haberine veriyor.

 

Filistin de yaşanan katliamlar artık Müslüman ülkelere sıradan bir haber gibi gelmeye başladı ve hak yolunda cihadın ne olduğunu unuttuk. 

Bakınız; İslam’ın temel kurallı kan dökmek, kavga, çatışma değil, yardımlaşmadır. Bunun gereği de birlik ve dayanışmadır. Lakin içimizde suret-i haktan görünen bazı siyasi partilerin İngiliz işbirlikçileri İsrail ‘de yaşanan bu katliamın sorumlusunu Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı gösteriyor.

 

Bu ne kadar ahlaki ?

 1 KASIM SEÇİMLERİNDE FİLİSTİNLE İLGİLİ MİLLETE VERDİĞİN SÖZÜ TUT ... OYLARI BANA VERİN Kİ İSRAİL ÜZÜLSÜN ... GAZZE SEVİNSİN DİYORDUN ... BAĞIRIYORDUN ... ÜÇ GÜNLÜK YAS İLAN EDEREK ...MİTİNG DÜZENLEYEREK ...BU SORUMLULUKTAN KAÇAMAZSIN ...SÖZÜNÜN GEREĞİNİ YERİNE GETİR ...

 

Diyerek adeta savaş çığırtkanlığı yapan içimizdeki İrlanda lılar sayın Cumhurbaşkanı nın İsrail konusunda sorumluluktan kaçtığını zannederek birtakım mesajlar atması bizleri hayrette düşürüyor.

Eğer sayın Cumhurbaşkanı olmasaydı, Filistin li kardeşlerimizin şu anda ki hallini düşünemezdim bile.

Kaldı ki, İslam dünyasında suskunluk karşısında yüksek sesle itiraz eden tek lider Recep Tayyip Erdoğan. İsviçre’nin Davos kentinde One Minute diyerek İsrail zulmüne tokat atan Erdoğan değilmiydi.

 

Bakınız o içimizdeki İrlandalılar şunu bilmeli ki, Filistin meselesi sadece Erdoğan’ın meselesi değildi. Bu mesele ümmetin meselesidir hatta tüm insanlığın meselesidir. Miting düzenleyerek yas tutarak kaçamazsın sözünü tut demek gayri ahlakidir bu böyle biline.

 

 Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları