Erol KARA

KILIÇDAROĞLU VURDUKÇA MİLLET SAFLARI SIKLAŞTIRIYOR

Erol KARA

Edep yahu…

Kılıçdaroğlu, Sarraf davasında Türkiye aleyhine tanıklık yapmaya hazır gibi konuşuyor.

Tayip Erdoğan nefretini ekonomi ile almaya çalışanların yanında hareket edip, kin ve nefret kusuyor.

Evet Türkiye ye büyük bir operasyon yapılıyor ama Allah’ın izniyle dayanacak güçteyiz.

Vallahi Düşmanlarımızı anlıyorum ama içimizdekileri anlamıyorum. Bu nasıl kin ve öfke içlerini sarmış ki, adeta katil ABD’nin ve FETÖ nün ağzıyla konuşup onların ekmeğine yağ sürülüyor.

 

Artık CHP liderine Had bilmenin erdemini birilerinin öğretmesi lazım.

MHP 15 Temmuz’dan beri çok iyi bir sınav verirken, CHP, FETÖ ve ABD’nin Subliminal mesajlarını saygı ile karşılayarak, ABD de tutsak olan Kardinal sümüklü FETÖ nün ağzından konuşuyor.

 

Unutur mu bu yapılanları Aziz Millet, unuttur mu?

Türkiye’yi yakmaya çalışanlarla iş tutan vicdan eksenini kayıp etmiş CHP, bu ihanetle aziz milletin yüzüne nasıl bakacak.

 

ABD de görülen Zerrap davasını CHP ile FETÖ birlikte izleyip mendil sallarken Erdoğan muhalifi Gazeteci Cüneyt Özdemir bile, ”Bu işte bir iş var” diyerek FETÖ ve CHP’nin görülen davaya gösterdiği ilgiden rahatsız olduğunu söylemesi ise olayın vahametini gözler önüne seriyor.

 

Biz zaten şeytanın başının ABD de tutsak olan kaçaklar  olduğunu bilirdik ama katil ABD’nin cahillerin kuklası olacağını tahmin etmemiştik. FETÖ nün sahte evraklarla, Tapelerle, ABD ye sunduğu belgeleri Türk Hükümetini sormadan Rezza ve Halk Bankası Genel Müdür yardımcısını mahkemeye çıkarması müttefiklik ilkesine hiç yakışmadı.

 

İç politikada asla yalan söyleyemeyen, âmâ dış politikada sürekli yalan söyleyerek Dünya da kan ve gözyaşının baş aktörü olan ABD, bu yargılamayla gerçek yüzünü Dünya ya bir kez daha gösterecek.

CHP liderinin bu ABD ve FETÖ sevdası yeni değil. Bu zatın sağı- solu FETÖ, DHKP-C ve ABD nin Ajanlarıyla sobelenmiş. Lakin kendisinin de gidişi muhteşem olacak inşallah.

 

Belgeler sahte çıkarsa ki çıkacak. CHP lideri kazığını hangi çuvalla sığdıracak? Merak ediyorum.

Biz İran’la ticaret yapmakla, ABD’nin güvenliğini tehdit etmişiz ve ABD’nin çıkarlarına zarar vermişiz. Peki, ABD, PKK, PYD, DAEŞ, FETÖ’ye destek vermekle Türkiye’ye karşı ne yapmış oluyor.

 

Bunun adı ihanet değil mi?

Anlaşılan o ki, Reza Zerrap bahanesi ile Türkiye ye karşı bir cephe açılmaya çalışılıyor.

Zaten bu aziz Millet, 15 yıldır Dünyaya karşı savaş halinde. Evet, yanlış duymadınız. Tam 15 yıldır 28 Ülkeye karşı savaş halindeyiz. Bu hükümet 15 yıldır üstü kapalı bir savaş veriyor bu şer güçlere karşı.

 

Şimdi ise, 15 Temmuz’un rövanşını almaya çalışıyorlar. Zavallı Kılıçdaroğlu hem  TURUVA ATI  gibi kullanılıyor, hem de gönüllü bir nefer gibi mendil sallıyor.

 

Kılıçdaroğlu ve FETÖ  vurdukça Millet safları sıklaştırıyor. Mikrop saldırısı Millete aşı gibi tesir ediyor. Mukavemet artıyor. Üstelik artık kral çıplak.

Vallahi Gazeteciler de, doksana çakıyor.

Ehh Bazen düşünüyorum CHP Haçlının içimizde ki ihanet kılıcı mı? Diye.

Vallahi bilmiyorum (!)

Çünkü ABD dışardan, CHP içeriden eş zamanlı tam zamanlı taarruza geçti. CHP sanki Haçlının ihanet kılıcı gibi.

Siz ne dersiniz?

 

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları