Erol KARA

KARAMOLLAOĞLU  ALZHEİMER Mİ OLDU?

Erol KARA

Erbakan ödüllerinde akıl tutulması yaşadık. Fatih Erbakan’ın davet edilmediği törende yıllarca Müslümanlara çamur atan, Erbakan hocayı karalayan iftira atan 28 Şubat’ın aktörlerine hangi akılla ile bilinmez demi cem, kasıtlı olarak ödüller verildi.

Sanırım Saadet Partisinin Genel Başkanı Alzheimer hastalığına tutuldu. Uğur Dündar ile Levent Gültekin kim olduğunu unuttu.

Milli görüş geleneğinden gelen ağabeylerimiz Uğur Dündar’ı çok iyi bilir.  Bende uzun yıllar Hürriyet Gazetesinde çalıştığım için Uğur Dündar’ı yakinen tanıyanlardan biriyim. Dündar’ın islam düşmanlığı tescillidir. Levent Gültekin’in ise Erbakan hocaya “ Bosna paralarını faize yatırdı ve kaçırdı” diyecek kadar alçalan tescilli bir hokkabazdır. Düzenlenen ödül töreninde konuşan Uğur Dündar yüzlerce kişinin gözlerinin içine baka,baka aynen şöyle dedi.

“ARENA’nın ilk gösteriminden önce Sayın Erbakan’ı canlı yayında görüşlerini açıklamaya davet ettim. Ancak Sayın Erbakan önerimizi kabul etmedi. Programda da belirttiğim gibi, Fazilet Partisi’nde siyaset yapan bazı değerli ve saygın politikacılarla, partiye oy veren inançlı, saf ve temiz vatandaşlarımızı, yukarıdaki değerlendirmelerin dışında tutuyorum.”

Mealen diyor ki, Uğur Dündar..

“Erbakan ve ismini verdiğim milletvekillerine söylediğim sözleri, tüm FP’lilere söylenmiş saymayın. Erbakan başka, saf vatandaşlarımız başka!”

Yani vukuu şuundan beter derler ya, o misal.

Erbakan’a hakaret ediyor…

Ses yok ! ve bu adama orada ödül veriliyor.

Bunlar söylenirken salonda bulunan Erbakan hocanın iki talebesi var. Biri eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül diğeri ise Temel Karamollaoğlu.

Çıt yok.

Yahu sen kimsin nasıl böyle konuşursun diyen de yok.

Ve bu adama ödüller verilip sırtı sıvazlanarak gönderiliyor.

Yahuu, bu ne aymazlık.

Nasıl bir edepsizlik?

Eyy Karamollaoğlu Erbakan’ın mirası üzerinden siyaset yap, itibar gör, sonrada o iftiraları atanları kapıda karşılayıp ödül ver.

Nerede kaldı senin samimiyetin davan? Ha nerede kaldı inançların?

Demeliydin ki, “siz kim oluyorsunuz, Allah dostuna, İslam liderine hocamıza dil uzatıyorsun? ”

Demediniz…

Sizin bir hesabınız varsa Allah cc’nın da bir hesabı var.

Erbakan hocanın mirası üzerinden oturduğunuz o koltuklar bir gün elinize verilir size kapı gösterilirse hiç şaşmayın.

Çünkü Erbakan hoca ya bu yapılırken size kim bilir neler yapılacak.

Bekleyin görün.

Başa dönecek olursak, bu ödül töreni gönün önemini binaen kasıtlı yapıldı çünkü, Karamollaoğlu ile sayın Gül Avrupalı dostlarına daha şirin görünmek için onun temsilcilerine küçük bir yanak verdi.

Haksızıyım.?

Ama olmadı olmadııı, olmadı. Vallahi bin kere olmadıııı.

Temel Karamollaoğlu Sayın Gül. Hocaya saygısızlık demek ki, içinize yıllardan beri yuva yapmış ki, “Tık” bile diyemediniz

Yazıklar olsun.

Erbakan Vakfı da bir açıklama yaptı. O da size kapak olsun.

 Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları