Erol KARA

İSLAMIN SON ORDUSU AFRİN'DE GÖĞÜS GÖĞÜSE ÇARPIŞIYOR

Erol KARA

 

Millet olarak şehitlik ve gazilik sevdamızdır. Aziz Millet, din ve mukaddesat uğrunda doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle binlerce evladını şehit vererek bu toprakları vatan kıldı.

 

Aynı secdede Rahman’a kul olmakla, aynı kıblede istikamet bulmakla, birbirimize olan muhabbetle, birlik ve beraberlik ruhuyla bütün zorlukların üstesinden geldi.

Evet, son yıllarda hem İslam coğrafyası, hem de aziz Türk Milleti,

çok zor bir imtihan çemberinden geçiyor. Gücümüzü zayıflatmak bizi birbirimize kırdırmak isteyen Küffar fitne, fesat, ihanet silahıyla saldırmaya devam ediyor.

Türkiye sınırları içinde ve İslam coğrafyasının dört köşesine açılan çukurların içine ülkemiz çekilmeye çalışılıyor. İstiklal ve istikbalimiz hedef alınıp birlik ve dirliğimiz tehdit edilerek umudumuz kırılmaya çalışılıyor.

Ama bu aziz Millet, basireti ve feraseti ile bu oynanan oyunu görüp, mutlaka bozacaktır.

 

Bakınız:

Ülkemizi hedef alan başta Katil ABD, Siyonist İsrail ve İngiltere iyi bilmeli ki, bizim en mukaddes değerlerimizin başında “Önce vatan” gelir.

Biz gerektiğinde can verir can alır, Aç susuz kalır bağımsızlığımızdan, şerefimizden, onurumuzdan asla taviz vermeyiz.

 

Biz asla teslimiyetçi millet değiliz

Biz yalnızca Allah’a teslim olur, ona kulluk ederiz. Mukaddes saydığımız bu topraklardan bir karış vermemek için bedenimizi siper eder, şehit kanıyla sulanmış topraklardan vazgeçmeyiz.

 

Küffar bilsin ki,

Aziz Millet, geçmişten bugüne kadar savaşı değil, barışı, tefrikayı değil. Hep birlikte yaşamayı tercih etmiştir. 

Muhammedîn ordusu olan Türk Silahlı Kuvvetleri, her daim zalimin karşısında, mazlumun yanında, hakkı ve haklıyı savunmakta çaresize çare sunmaktadır.

Ülkemizin Başkomutanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Kimsesizin, mültecinin, garibin, fakirin, ümidi olmaktadır. Sayın Erdoğan insanlığa huzur ve barış ve medeniyet takdim etmek için iyiliği hakim kılmak için çalışmaktadır.

Sayın Erdoğan a kadınıyla erkeği ile genci ile yaşlısı ile Milletimizin her ferdinin verdiği destek, işte bu yüce ruh ve idealin tezahürüdür. Millet olarak çok zor bir dönemden geçerken, hem Allah cc’ ın huzurunda, hem de Tarih önünde bizlere büyük sorumluluk düşüyor.

Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere inat sımsıkı kenetlenmeye devam etmemiz gerekir. Birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek söylem ve hareketlerden uzak kalıp, kahraman ordumuz için her sabah FETİH SURESİ okuyalım.

Allah’ım, Okunan Fetih Sureleri yüzü hürmetine, Millet olarak bize zafer ihsan eyle! Şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifalar lütfeyle!

Allah’ım! Birliğimize, dirliğimize göz dikenlere, izzetimize, şerefimize kast edenlere fırsat verme!

Yüce Rabbim: Asırlardır İslam’ın sancaktarlığını yapan, senin adının gök kubbede yankılanması için çabalayan bu aziz milleti sen mahcup etme! 

Evet Afrin’de göğüs göğüsse çarpışan İslam’ın son ordusu Muhammedin ordusu Kahraman askerlerimiz için çokça dua edelim.

 

Satırlarımı Yahya Kemal’in şu mısralarıyla bitirmek istiyorum

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi.

Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi.

Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,

Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları