Erol KARA

İRAN DEĞİL, TÜRKİYE HEDEF

Erol KARA

S-400 krizini değerlendiren Eski Genelkurmay İkinci Başkanı ve Birinci Ordu komutanı Ergin Saygun, Irak ve Suriye örneklerini vererek, İsrail’e düşman ülkelerin bertaraf edildiğini ileri sürdü ve "Bu sıranın sonunda Türkiye var. Bunu tüm kalbimle söylüyorum. Bunu söylerken de çok üzgünüm" dedi.

Evet, ben de çok üzgünüm.

Maalesef sıra Türkiye’de…

Etrafımızı hilal şeklinde hala Trump’un “Erdoğan çok sert biri, çetin biri” sözleriyle kendimizi avutur, tedbirleri almazsak Suriye’ye gönderilen 20 bin tır silahı görmemezlikten gelir kendimize rol biçersek bir gece NATO destekli ABD operasyonu ile karşılaşırsak hiç şaşmayın.

Bakınız yine uyarıyorum…

Katil ABD, Siyonist İsrail ve NATO destekli bir operasyon ülkenin güneyinden her an gelebilir.

Yani İran diyerek Türkiye ye vurulursa hiç şaşmayın…

Katil ABD’nin başındaki şımarık ve ikiyüzlü Trump’un Türkiye ile ilgili hiç iyi rüya görmedikleri açık açık belli.

Gerek S 400’ler, gerekse F 35’ler konusunda ABD’nin tavrı ortada iken ABD heyetinin Türkiye’ye gelip Dışişleri bakanı ile görüşmeler yapıp ikazlar vermesi çok hayra alamet değil diye düşünüyorum.

Katil ABD’nin Suriye’de sözde DAEŞ imhan amaçlı PYG’ye gönderdiği ağır ve konvansiyonel silahların bu kadar çok olması devleti idare edenleri düşündürmüyor mu?

Elbette düşündürüyordur, lakin sınır hattımızı bu kadar rahat bırakmak gerekli tedbirleri almamız her an teyakkuz da olmamız gerekir şeklinde düşünüyorum.

Evet, devlet aklı ile insan aklı bir değil elbet tedbirler alınmıştır. Şayet yaşanacak her hangi bir ani operasyon da “Biz fark edemedik” denirse inanın bunun sonu çok acı ve unutulmaz olur.

Evet, Katil ABD ve işbirlikçisi Siyonist İsrail Türkiye için hiç hayırlı rüya görmüyor ve İran ı bahane ederek Türkiye ye vurmanın hesaplarını yapıyor.

Bakınız;

Göreceksiniz, İkiyüzlü Yahudi işbirlikçisi Trump İran diyerek Türkiye ye müdahale edecek ve eski Genelkurmay İkinci Başkanı ve Birinci Ordu komutanı Ergin Saygun’un Irak ve Suriye örneklerini vererek, İsrail’e düşman ülkelerin bertaraf edilmesi noktasında sıranın Türkiye geldiğini ileri dönemlerde belki müşahede edeceğiz.

Amaa… Bu ABD’nin rüyası o kadar kolay olmayacak lakin tehlike zanlarının çaldığını bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

2500 yıllık kadim bin medeniyetin temsilcisi olan Türkiye’nin belli başlı gelenekleri ve taktiklerinin olduğunu biliyor ve tahmin ediyoruz.

Katil ABD’nin olası saldırısında kardeşlik ruhunun hemen canlanacağını da biliyoruz. Lakin tedbir konusunda devlet büyüklerimizin dirayetini de görmek istiyoruz.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları