Erol KARA

HOŞ GELDİN KARADENİZİN YİĞİT EVLADI

Erol KARA

Af çıksın, ABD tasmalı F. Gülen dönsün, kaldığımız yerden devam edelim diyen hainler, bu yazıyı iyi okusun.

Niye okusun?

Çünkü Türkiye eski Türkiye değil.

15 Temmuz sonrası vatansever yargı üyeleri Hukuk’a ve Demokrasi ye daha çok sahiplenmeye başladı. Artık darbeye selam duran yargı üyeleri yok. Demokrasi nöbeti tutan hakim ve savcılarımız var.

15 Temmuz dan bugüne kadar darbe ve darbecilerden hesap soran hakim var savcılar var.

Bakınız 15 Temmuz alçak hain darbe ve işgal girişimi saatlerinde 1 Dolarlık hainlere ilk soruşturmayı açan Karadeniz’in yiğit evladı Cumhuriyet savcısı Osman Köse ve Anadolu nun yürekli ve cesur hakim ve savcıları var artık.

Söz darbe saatinde İnegöl de hainlere ilk soruşturmayı açan Osman Köse den açılmışken Sayın Köse ‘de Rize Cumhuriyet başsavcılığına oradan dan Elazığ Cumhuriyet başsavcılığına atandı.

Yani o Karadeniz’in gözü pek evladı Doğunun kalesi olan Elazığ da görev yapmaya başladı.

Başsavcı Köse Elazığ’a atanmasının ardından basın mensuplarıyla yaptığı söyleşide, 15 Temmuz da en büyük imtihanı yargının verdiğine dikkat çekerek, yargı geçmişte kötü sınavlar vermişti. O vesile ile yargının bu süreçte verdiği sınav çok daha anlamlıydı. Önce kendisini temizledi sonra darbeye teşebbüs edenlerden hesap sordu diye konuştu.

Evet, çok doğru yargı bu sınavı başarı ile geçti ve hem Millet hem de hukuk artık hainlerden hesap sormaya başladı.

Elazığ ‘a yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse ‘ye Allah cc. sabır versin, feraset versin, hakkı hak, batılı batıl göstersin, hakta karar kılmayı nasip etsin. Gönlünü genişletsin, anlayışını keskin, sözünü etkili kılsın. Onu Faruk kılsın.

Şu iyi bilinmeli ki, FETÖ nün hücreleri hâllen canlı.

Allah Sayın Cumhurbaşkanımıza da sağlıklı uzun ömür versin.

Onu şerlilerin şerrinden emin eylesin. Onun eli ile zalimleri cezalandırsın ve mazlumlara yardım etsin. Ehliyet ve liyakatten ayırmasın.

Allah bizi nimet verdiklerinin yoluna iletsin, gazaba uğrayanların yoluna değil. Bizi rızasının tecellisinin vesilesi kılsın.

Yıllardır dan beri ABD tasmalı FETÖ ve PKK ile ilgili yazılar yazan biri olarak, Bu beladan kurtulmak için kesinlikle, istihbaratın da istihbaratını yapmak gerekiyor. Çünkü kimseye güven kalmadı.

Savcı, hâkim, polis, bu davaların peşindeki hukuk bürolarının bu tür yanlışlıklarının önlenmesi için tedbir alması gerek.

FETÖ soruşturmaların yapan Polis müdürü, Genel komutanların yaverleri hain çıkıyorsa evet istihbaratın da istihbaratı yapılması lazım diye düşünüyorum.

Sonuç olarak FETÖ cü Hakim ve savcıların temizlendiğine inanan biri olarak aynı temizliğin Emniyet, Sağlık Bakanlığı, Medya, TSK ve Milli Eğitim bakanlığında da yapılması gerekir diye düşünüyorum.

Çünkü Cemaatler kontrol edilemeyince terör örgütü haline geliyor.

Tekrar Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Osman Köse'ye hoş geldin der hayırlı olmasını dilerim

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları