Erol KARA

HEDEFLERİ SEÇİM SONRASI SOKAKLARI KARIŞTIRMAK

Erol KARA

Dikkat ederseniz ezoterik örgütler Türkiye'ye mesaj vermeye devam ediyor.

Yeni Zellanda katilinin tüfeğinde yazılanlar, Golan tepeleri, 'İstanbul, bin yıldır işgal altında' söylemleri, seçim sonrası sokakları karıştırıp ülkemizi hedef haline getirmenin işaretleridir.

Allah’ın izniyle başaramayacaklar…

Evet ben NATO ile 2025’i göreceğimize hiç inanmıyorum.

Çünkü iç karışıklığı isteyenlerin başında NATO ve NATOcular var. NATOcular bana kalırsa, yerel seçimlerde hükümetin başarısızlığını bahane ederek, sokakları karıştırıp erken genel seçim için hazırlık yapmanın peşindeler.

Bu şer güçler Türkiye'de gereğinden fazla iç çekişme olduğunu fırsat bilip, İngilizlerle iş tutup, sahte belgelerle sokakları karıştırıp Türkiye'yi tecritte zorlayacaklardır.

Evet aklımızı başımıza almamız lazım, etrafımız kuşatılıyor…

İsrail Akdeniz’i füzelerle kuşatırken, biz hala Kılıçdaroğlu, Akşener, Karamollaoğlu ile vakit geçirip, bunların dışındaki dünyayı algılamıyoruz.

Türkiye artık şu seçim hikâyesini tamamlayıp dünyaya açılmalıdır. Siyasiler fazla içine kapanmamalıdır.

Çünkü, verilen mesajlar gayet açık.

Katil ABD ile onun ortağı katil İsrail sürekli bize cehennemin 2. kapısını aralıyor.

Yerel seçimlerde AK Parti hükümetinin eli zayıflarsa, ülkede erken genel seçim kararı aldırmak için sokakları NATO, PKK, FETÖ, İsrail ve İngilizlerin tahrik ve hatta suikastlarıyla karıştırıp seçim kararı aldırıp, Cumhurbaşkanını indirmek.

Fotoğraf her şeyi anlatırken, “Beka sorunu” yok demek tartışılıyor olması düşündürücü.

Ama bu sanıldığı kadar kolay olmayacak.

Özellikle Avrupa ve Amerika’da Müslüman katliamı devam ediyor ve oradan da her fırsatta Türkiye ye mesajlar veriliyor.

Avrupa ve ABD'de insanlar toplumlar üzerinde farkındalık yaratmaya ve bu sayede küresel sermaye ile olan savaşlarında toplumları yanlarına çekerek büyük avantaj yakalayacaklarını sanıyorlar. Bu yüzdende özellikle Hristiyanların önüne düşman olarak Müslümanları koyuyorlar. Müslümanlar burada yine piyon, amaç için araç konumunda.

Çünkü,

 Hristiyan milliyetçiliğinin ayyuka çıkması için düşmana ihtiyaç var oda Müslümanlık. Avrupa’da Müslüman demek, Türk demektir zaten. Türkiye'ye bu bağlamda saldırılar hakaretler olacak? Sinir uçlarımızla oynayacaklar. Ayasofya örneği gibi bu oyuna düşmememiz lazım. Bizim kendi aralarındaki savaşı avantaja çevirmemiz lazım.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları