Erol KARA

HAKİMİYET 8 YAŞINDA

Erol KARA

8. Yıl geride kaldı.

 

Ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçerken FETÖ nün borazanı, PKK nın müttefiki olmayan Gazeteniz Elazığ Hakimiyet,  ülkemizin yolluna döşenen tuzağı fark ederek, aziz milleti uçurumun kenarına kadar götürenlere asla fırsat vermedi.

Basın Meslek ilkelerinden ayrılmayan Elazığ Hakimiyet ülke çıkarlarını göz önüne alarak, milletin gözünde “kovulmuş şeytan” lara asla fırsat vermedi.  

 

Evet …

Web Baskı, Bin tiraj, Elektronik Gazete ve profesyonel yazar ve muhabir kadrosu ile ülkesine ve bulunduğu şehre hizmet vermeye gayret eden Elazığ Hakimiyet Gazetesi şehrin yeni yüzü ve belirleyicisi oldu.

Gazetenin imtiyaz sahibi Ahmet Toprak’ın kararlı ve cesur duruşu ve kimsenin karşısında müsamere çocuğu gibi “ezikçe”durmaması gazeteyi bugünlere getirdi.

Küresel güçlerin ülkemize yönelik saldırılarına Elazığ ‘dan yükselen, ”Bu ülkeyi bölemezsiniz” sloganı Hakimiyetten çıktı.

 

Teşekkürler Ahmet Toprak… Teşekkürler.

Maddi manevi desteklerinizle inandığınız dava uğruna şehir ve şehrin insanına  verdiğiniz destek, asla unutulmayacak.

 

Siz bu ülkeyi bedelsiz sevenlerden oldunuz.

 

Siz, birlik ve beraberlik içinde meslektaşlarınızla “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap var” anlayışı ile hareket ettiniz.  

 

Siz Cumhurbaşkanı nefretini kan, gözyaşı ve ekonomi ile almaya çalışanlara fırsat vermediniz.

“Çok yoruldum, artık gitmek istiyorum” diyenlerden olmadınız. Müteşebbis ruhu ile bulunduğunuz coğrafyaya yatırım yaparak yüzlerce insana iş ve aş verdiniz.

Sürekli kayıp edip, acısını Milletten çıkaranlardan olmadınız. Kazandığınızı bulunduğunuz şehre, kayıp ettiklerinizi ise yüreğinize yazdınız.

Elazığ Hakimiyet Gazetesinin 8. Yıl dönümü kutlu olsun.

Daha nice Yıllara.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları