Erol KARA

HAKAN FİDAN O  KUMDAN KALELERİ YIKIYOR

Erol KARA

Eli toprak kokan anaları evlatsız, binlerce çocuğu yetim bırakan terör örgüttü PKK ve yerli işbirlikçileri son günlerde TSK ve MİT in çalışmaları ile bir, bir cehenneme gönderiliyor.

Odunları bol olsun…

Binlerce yıldır kardeşçe yaşadığımız Anadolu topraklarında Kürt kardeşlerimizle aramıza girip bizi bölmeye çalışan ABD tasmalı PKK ve küreselci görünümlü piyonları aziz millete kan ve gözyaşı bırakıp bu coğrafya da huzur bırakmadı.

Küreselci çetelerle bir olan PKK, zaman zaman din kisvesine bürünmüş FETÖ ile  dirsek temasına girip savaş çıkarmaya teşebbüs etti.

İslam’ın son ordusu olan kahraman ordumuz Milletimizin onuru ve ümmetin Dua sı ile şehitler vermesine rağmen hep mazlumun yanında olarak Dünya ya âdeta ders verdi.

Kahraman ordumuzun ve MİT in başarılı çalışmalarıyla Milletimizin irfanı ve Devletimizin idraki ile tarih boyunca bu topraklarda en kapsamlı saldırıları düzenleyen PKK ve küresel efendileri milletin imanı ile yok olmaya başladı.

Bizi kendi halimize bırakın dedikçe, saldıranlar ve saldırganlar bugün cehenneme bir bir gitmeye başladı.

İstiyorduk ki, dünyanın neresinde bir mazlum varsa gözyaşı dinsin. İstiyorduk ki, Allah’ın bizim topraklarımıza bahşettiği nimetleri insanlık için hakkaniyet içinde paylaşalım.

Ama olmadı…

PKK nın üst düzey sözde komutanları artık bir, bir cehennemde.

Bakınız son yıllarda kahraman ordumuz ile MİT’in yurt içi ve yurt dışında yaptıkları operasyonlar artık uluslararası boyutu almış milletimiz tarafından takdirle karşılanmaktadır.

MİT Başkanı Sayın Hakan Fidan nın bütün sağ ve sol örgütlerinin piyonları ve baronlarına karşı yürüttüğü operasyonlar aziz millet tarafından adeta ayakta alkışlanmakta.

Şimdiye kadar bu kurum ne yapardı? Neden işlevini yerine getirmezdi diyenlerin sayısı belki binlerceydi. Ama görüldü ki,  Anadolu nun bir yiğit evladı küresel sistemin kağıttan kalelerini artık bir bir yerle bir ediyor.

Hakan Fidan, PKK nın  PKK’nın önemli isimlerinden ‘Mam Zeki Şengali’ kod adlı İsmail Özden’nin imha ederek, PKK yı ve baronlarını korku tünelindeki palyaçolara çevirdi.

Helal olsun…

MİT ‘in çalışmalarıyla PKK’nın önemli isimlerinden ‘Mam Zeki Şengali’ kod adlı İsmail Özden önce kaldığı kampın bombalandı ardından kaçarken önceden işaretlenmiş olan aracının lazer güdümlü bombayla nokta atışıyla vurulduğu belirtildi. TSK ve MİT’in bu operasyonu, Kandil bölgesindeki örgütün üst düzey elebaşlarında paniğe neden oldu. 

PKK’nın Kuzey Irak’taki Sincar sorumlusu ve örgütün yürütme konseyi üyesi ‘Mam Zeki Şengali’ kod adlı terörist İsmail Özden’in öldürülmesiyle elebaşların artık öldürülme korkusu yaşadığı belirtildi. 

Evet yıllar önce yazmıştık.

Kandil deki efendilerin keyfini kaçırmak için tepe noktasındakilerin imha edilmesi gerekir diye.

Bugün aynı şeyler yapılıyor. PKK nın artık keyfi kaçmış kafaları havada İHA ların saldırıyla kaçacak delik arıyorlar elhamdülillah…

Kahraman ordumuz ve MİT’in başındaki sayın Fidan ile bizim için eğlenme, PKK ve FETÖ için hesap verme dönemi başladı.

Helal olsun Sayın Fidan, helal olsun… Kum dan kaleleri bir bir yıkıyorsunuz. Yıktınız.

Selam ve Dua ile.

Yazarın Diğer Yazıları