Erol KARA

GÜBREDEN ALTIN OLMAZ

Erol KARA

Gübre ile altın aynı kareye girse de, gübreden altın olmaz derler. Evet menfaatin için Milletvekili seçileceksin, sonra PKK nın siyasi kanadı adına hainlere omuz vererek, TBMM de Kahraman Askerimizi tehdit edeceksin.

Bakınız sizlere Ajanslara düşen bir haberi aktarıyorum.

“Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP' li Bedia Gökçe nin TBMM de ki konuşması izleyenleri şaşırttı. HDP' li Bedia Özgökçe Ertan, küstah sözlerle aklınca kahraman Mehmetçik'i tehdit etti, TBMM çatısı altında. Kürsüye çıkan HDP Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan; operasyonların hemen durmasını gerektiğini belirterek, "Afrin operasyonu devam ettikçe bu ülkenin halkı daha da yoksullaşacak, Anadolu’nun o yoksul evlerine cenazeler daha fazla gelmeye devam edecek." ifadelerini kullandı.

 

Yahuu var mı böyle bir şey?

Yok böyle bir dünya.

Zaten içimizde ki hainler de böyle yapmıyor mu? Vatan millet diyor, sonra tescilli PKK lılara destek vermiyor mu?

Sonrada gidip şehit cenazelerine ve şehitler için düzenlenen toplantılarda arz-ı endam etmiyor mu?

Ediyor. Demek ki, suret-i haktan görünenlere çok fazla itibar etmeyeceksin.

Evet memleketin haini bitmiyor.

Ülkemiz ve Devletimiz ihanete uğramış ve ateş çemberi içerisinde savaşma halindeyken, onların uzantısı olan Tabipler Odası, HDP, beslemelerde dün olduğu gibi, aynı şekilde bugün de yemlenmiş ve ihanete iştirak etmiştir. Ülkemizde ve şehrimizde maskelerle dolaşanların, Türkiye’nin bu gelişmesinden, büyümesinden ve kazandığı zaferlerden rahatsız olanların, FETÖ uzantılarının hadleri bildirilmelidir. 

Artık şehrimizin mülkü amirleri de yukarıda bahsini ettiğim kişi ve kurumlara özellikle Afrin operasyonu ile ilgili karşı operasyon yapanlara asla ve asla taviz vermemelidir.

Afrin operasyonu ülkemiz in güvenliği için yapılan var olma ve yok olma operasyonudur. Bu tür operasyonlarla ilgili karşı açıklama yapanlara karşı eğer duvar örmezsek, zillete düşeceğimiz aşikârdır.

Türkiye’nin bu başarılarından rahatsız olan bu Zalimler, istemese de Allah dilediğini Aziz eder, dilediğini zillete düşürür. Küfrün ve kâfirin düşüşü, müminlerin ve İslam dünyasının ayağa kalkma mevsimi gelmiştir. 

Bakınız vatan Millet, Bayrak diyerek, ortalıkta dolaşıp, şer ve ihanet odakları ile bir olmak onları saklamak ne kadar ihanet ise, Devlettin yaptığı operasyonlara karşı olmak Karşı söylemde bulunmak da aynen öyledir. Özet olarak içimizdeki İrlandalıları temizlemek onları ihbar etmek her vatanseverin vatandaşlık hakkıdır.

 

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları