Erol KARA

FETÖ'NÜN ÖNÜ ARKASI SOBELENDİ AMA…

Erol KARA

Cemaatler bakanlıklarda köşe kapmaca oynuyor.

Ayıp yaa.

Ne vaad edildi, nerede duruyoruz.

Bakınız FETÖ den ihraç edilen birçok memur geri döndü terfi etti, gizli FETÖcüler ise, hala yerinde duruyor.

Diğer cemaatler ise bakanlıkların her köşesinde fink atıyor.

Zor günler geçiriyoruz Devlet hareket alanı bulmak açısından içerde dışarda birçok şer merkezi ile mücadele ediyor lakin gizli FETÖcüler içeride milletin anasından emdiği sütü de burnundan getiriyor.

Tek tek bu cemaatlerin peşinden koşulmaz bunlara bir nizam verilmeli desek de, nafile. Ama ameli ibret olan bir takım işler yaparsak, herkes ayağını denk alır diye düşünüyorum.

Bakınız, 15 Temmuz sonrası Devlet parayı ve silahı hemen kontrol altına aldı. 6 ay sonra El-Bab operasyonunu yaptı lakin daha büyük işler başarmamız için önce kriptoluların ortaya çıkması lazım.

Devlette su getiren ile testiyi kıranı ayırt etmesi gerekir. Büyük Devlet olma gereği de budur.

Daha önceki yazılarımda Devlet cemaatleri kontrol edemiyor daha sonra bunlar örgüt haline geliyor dediğimizde, bir çok arkadaşımız bize gönül koymuştu.

Evet aynı şeyi yine tekrar ediyorum.

Devlet cemaatleri kontrol etmeli, etmezse bunlar örgüt olarak karşımıza çıkmaya devam edecek buradan bir kez daha ilan ediyorum.

Daha derine basmak istiyorsanız ayağınızı daha derine basmamız gerekir. Daha büyük işler başarmamız için önce kendimizden başlamamız gerekir. FETÖ denen illet “ehl-i dünya” için çok bir tehlike, ve çok büyük bir handikapdır.

Bunu zamanla bütün insanlık daha net görecektir.

Evet Dünya da ve ülkemizde çok hızlı bir değişim yaşandığına şahitlik ediyoruz.

FETÖ konusunda aslında tarihe çok net şahitlik ediyoruz.

Cemaatler konusunda çok eleştiri ve tehdit alsamda, göreceksiniz yeni tarih şu cemaatlerin ışığında yazılacak.

Belki de kahraman olarak gördüklerimiz hain, hain olarak gördüklerimiz de belki de tarafsız olarak tarihe geçecek ve hesaplaşma zamanı yakın olacak inşallah.

Dünya da ki bu hızlı değişim statükoyu yutar desek de, tarihe şahitlik ettiğimizi kimse inkar edemez.

Bakınız, FETÖ denen illetin 15 Temmuz sonrası çok büyük darbeler aldığını gördük. Artık ne yeniden başlangıç yapacak halli, ne de bir hamleye kalkışacak mecali kalmadı.

Çünkü FETÖ nün önü arkası sobelendi.

FETÖ nün hamisi katil ABD ise elindeki enstrümanın yok olması karşısında kara, kara düşünmeye devam ederken, ABD’nın FETÖ’ye verdiği suni teneffüsün sonu geldi inşallah.

Evet, FETÖ çok büyük darbe almış olsa da yazımın başında dediğim gibi bir çok bakanlıklarda köşe kapmaca oynadığına şahitlik ediyoruz.

Bunlara eğer nizam verilmezse, FETÖ ile ilgili vaatler yerine getirilmezse 250 şehit ve yakınları size hakkını helal etmez.

FETÖ den Milletin arasına geri dönenleri yeniden incelemeli, hele, hele terfi alanları yeniden markaja alıp izlemek gerekir diye düşünüyorum.

Sayın Cumhurbaşkanının TV programında ki sözüne bakılırsa, seçim sonrası bu hainlerin siyasi, ekonomik, medya, eğitim, askeri vs bütün kollarının koparılacağını dair mesajlar var.

Eğer bu operasyonlar geç kalırsa devletin hareket alanı kısıtlanır. Gizli FETÖcüler hem aziz milletten hem de Devletten intikam almaya devam eder.

Selam ve dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları