Erol KARA

FETÖ'DEN İHRAÇ EDİLENLER NEDEN BULUNDUĞU ŞEHRİ TERK ETMİYOR?

Erol KARA

FETÖ ile mücadele özde mi? sözde mi? yapılıyor. Ben yazıyorum siz karır verin.

Ne oluyor sahi, birileri elektrikleri mi kesti. Neden duruldu. 250 Şehitin katilleri ile mücadele.

Hani MİT Ukrayna’dan GSM hatlarını inceleyen ana merkezi satın alınmış, işler daha da kolaylaşmıştı. Hainler bir bir tespit edilmişti. Asker Polis, memur kim varsa geçmişte yediği Hurmaları ortaya çıkaracak gücü ulaşmıştık.

Hanii.

Yahu daha bir sene oldu CİA tasmalıların Darbe ve işgal girişimi, kim unutturmak istiyor bize bunları.

FETÖ mensuplarının birçoğu başka cemaatlere sızmışken, neden artık operasyonlar yok.

Vatan sever polisler pasif görevlere Karakollara veriliyor. FETÖ cü ler saf deştirerek, yine en önemli merkezlerde devam ediyor.

Sahi bu mücadele nasıl yapılıyor.

Bu mücadele sadece Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından mı yapılıyor.

Yok, yok biraz beyin jimnastiği yapalım.

Bakınız,  Doğu ve Güneydoğu da  KHK ile FETÖ ve PKK dan ihraç edilmiş binlerce memur bulunduğu ili terk etmiyor.

Neden bilen var mı?

Daha önceki yazılarımda belirtmiştim. Endişelerim var.

Evet uçsuz bucaksız endişelerim var. Doğu ve Güneydoğu da KHK ile ihraç edilen binlerce hain bulunduğu şehirden taşınmıyor. Bu hainler yaşamlarını hangi kaynaklardan aldığı paralarla sürdürüyor tabi amaçları farklı çünkü ikinci darbe diye düşündükleri olay gerçekleşirse KHK ile atılanlar ve tutuklu bulunanların yakınları sahalara inip darbeye bulunduğu şehir de hem destek verecekler hem de büyük provakatif eylemler peşindeler ve bu fırsatı bulurlarsa çok iyi değerlendirip en iyi şekilde uygulamaya çalışacaklar..

Yani komplike değil mi?

Yazdıklarımda yalan ve yanlış varsa okuyanlar şöyle bir etrafına baksın. Polis, Asker veya memur KHK dan atılmış olanlardan bir tanesi taşınmış mı? hepsi bulunduğu şehirde hala barınıyor ve her ne ise hepsi farklı bir beklenti peşindeler.

Niye diye sormak lazım tabi ki, İşte bunun cevabını yukarıda sizlere anlattığım gibi. Evet içim rahat değil. Hainler sık sık ikinci darbe için mesajlar verirken. Midemi en çok bulandıran ise katil ABD nin PYD ye verdiği silahların namlusunun bir gün bize döneceği ihtimalleri. ve bu konu yavaş yavaş ihtimal dışına çıkıp gerçeğe dönüşmek üzere bunun sinyalleri de en açık doğu ve güneydoğuda yaşanan fırtına önceki sessizlik değil mi?

Evet yine korkum ve endişem. Darbe ve işgal girişiminde başarılı olamayan ABD ve uzantılarının PYD ile birlikte ülkemizin Güneyinden bir saldırı ihtimalleri. Çünkü ordu içindeki, Polis teşkilatındaki Gri hücreler halla canlı. Olası bir saldırı da ihraç edilmişlerin de desteği ile yeni bir kalkışma başarılı olacak sanıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi gelecekleri varsa görecekleri de var.

Aziz Millet bu konuda antrenmanlı artık.

Başa dönecek olursak, durum ciddi. Lakin çaresiz de değiliz.

 

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları