Erol KARA

FETÖ'CÜ BAŞKANLARDA VALİLER DE İNCELENSİN

Erol KARA

Balıkesir Belediye Başkanının aymazlığına bakın İki gözü iki çeşme..

Tepedeyken sadakat, tabana inince ihanet buna derler işte. ”yolsuzluğumuz yok usulsüzlüğümüz yok beni niye aldılar” diyerek günah çıkarıyor.

 

Ehh… zamanında yediğin hurmalar şimdi bir tarafını tırmalar derler ya, işte aynen öyle oldu.

Dikkat ederseniz FETÖ tantanlı aymazların o sadakat ve akidesi zamanla çürüyor ve yozlaşıyor işte bu halli alıyor.

Çünkü iman gerçeği,  hayat gerçeğinden önce gelmiyor bunlar için…

 

Türkiye’nin hem belâsı ve hem de kerbelâsı olan FETÖ, Hz Peygamberi yalanlayarak Allah’a meydan okuyordu.

Bakınız Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur iki gözü iki çeşme ağlarken 17-25 sonrası ettiği sözleri unutmuş olacak ki, birileri ona ettiği sözleri hatırlatarak fena şutladı.

 

Ettiği sözlerinin ortaya çıkmasıyla kafaları karıştıran Ahmet Edip Uğur şu sözlerle istifa etmişti:

“Yolsuzluğunuz yok, usulsüzlüğünüz yok, başarısızlığınız yok, FETÖ bağlantınız yok ve fakat ailenize, evinize kadar ulaşan baskılar, tehdide varan müdahaleler var. Bu katlanılacak bir durum olmanın ötesine geçmiştir. Dolayısıyla AK Parti'de siyaset yapma imkanımız ortadan kaldırılmıştır. Gelinen bu durumda partimden ve belediye başkanlığı görevimden ayrılma noktasına gelmiş, getirilmiş bulunmaktayım” diyor Uğur

 

 Edip Uğur'un 17-25 Aralık sonrası 30 Mart yerel seçimler öncesi gazetecilerin sorularını cevapladığı görüntüler ortaya çıkar çıkmaz Nakavt oldu.

 

Gazetecilerin "İktidar ile Fetullah Gülen arasındaki çatışmaya ne diyorsunuz" sorusuna Edip Uğur'un "Fetullah Gülen Hoca Efendi’ye karşı saygımız var, sevgimiz var." sözleri dikkat çekti. Gazetecinin tekrar "Ama Başbakan Erdoğan öyle demiyor, çok ağır sözler söylüyor" sözlerine ise "Zaman her şeyi gösterir, her şey aydınlanır. Hiçbir şey gizli kalmaz" ifadeleriyle şoke etti.

 

Eh yaa işte;  zamanında yediği hurmalar şimdi bir tarafını tırmaladı Sayın Uğur un. Öyle adamı çocuk gibi ağlatırlar.

Ha şimdi FETÖ cü başka belediye başkanları yok mu? Diyeceksiniz.

Var, var. Belediye Başkanı da var. Vali de var merak etmeyin. Zamanında hurma yiyen çoook.

Ama bunun yanında abdesti sağlam olan, Milli görüş geleneğinden gelen, Vatan ve Millet sevdalısı Belediye Başkanlarımız yok mu ? var.

 

Lakin zaman dar, görülecek tez elden hesaplar var. Kimse merak etmesin.

 

Sahi Belediye başkanlarını ele almışken. Valileri de bir, bir ele alsınlar. Vakti zamanında Elazığ’ın sevilen (!) bir valisi de Akgün Otel’de sümüklü FETÖ ye övgüler yağdırmış, ona minnettarlığını bildirmiş, hatta rivayete göre onlara Milli emlak tan arsalar tahsis etmiş, Elazığ ‘da yapılan Türkçe olimpiyatlarına sınırsız destek verdiği iddia ediliyordu. Bir araştırılsın, mümkünse o bahse konu valinin yaptığı konuşmalar yerel Tv lerden toplatılsın. Ha yani birileri zamanında o konuşmaları ortadan kaldırmamışsa.

 

Evet hurma yiyen Belediye başkanları saflarına ne olur eski valileri de katın. Katın ki, Tepedeyken ihanet eden bürokratlarda ortaya çıksın.

 

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları