Erol KARA

CİHAT PAŞAYA TEHDİTLER SÖKMEZ ÇÜNKÜ O BİR GAKKOŞ

Erol KARA

MHP 21. Dönem İstanbul Milletvekili merhum Mehmet Gül bir TV programında, ”Biz 12 Eylül öncesi solcuları vatan haini olarak bilirdik. Meğer memlekette ne vatan hainleri varmış” cümlesini kurmuştu.

Allah rahmet etsin merhum Gül, ne doğru bir kelam etmiş.

Velhasıl; memleketin haini çok, içimizdeki hainler olmasaydı eminim dışarıdaki düşmanları çoktan yenerdik.

Bakınız…

Türkiye ile Libya arasında deniz yetki alanlarının sınırlandırılması anlaşmasının mimarı Elazığlı hemşerimiz Tümamiral Cihat Yaycı geliştirdiği FETÖ metre ile hainlere kök söktürürken, kahraman ordumuzdan temizlenen FETÖ’cü subaylar Yaycı Paşa’yı sürekli sosyal medya üzerinden tehdit edip, iftiralarla linç etmeye çalışıyor.

Ama başaramayacaklar…

Kimse Cihat Yaycı Paşa’nın hızını kesemeyecek.

Çünkü arkasında Kahraman ordumuz ve aziz Türk milleti var.

Gücünü Milletten alan Türk Silahlı kuvvetleri pisliklerden arındıkça gördük ki,

Pensilvanya  köpekleri daha çok gürültü çıkarmaya başladı.

Yani attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değdi.

Türkiye’nin Libya hamlesi FETÖ’yü tedirgin ederken, Terör örgütünün firari bütün unsurları Libya mutabakatının mimarı olan Tümamiral Cihat Yaycı Paşayı İsrail, İsveç, Yunanistan, Almanya üzerinden linç etmeye çalışsa da Osmanlı torunlarının onlardan hesap soracağını ve korkmadığını çok iyi biliyorlar.

İsveç’e firar eden FETÖ’cü Abdullah Bozkurt, yönettiği “NORDİC MONİTOR” adlı yayın organı ile Türkiye’nin Libya mutabakatını baltalamak için yapmadığını bırakmıyor.

Kalın bağırsağı anüsüne ters bağlanmış itler, çakallar beyinlerine dolan pislikleri dışa vursa da o kurdukları hayaller gerçekleşmeyecek.

Evet, Osmanlı geri dönüyor diye korkudan tir tir titreyen FETÖ’cü ve Yunanlı köpekler Anadolu’nun has ve yiğit evladı olan Cihat Yaycı Paşa’yı tehditlerle korkutmaya çalışsa da, o yiğit vatan evladının asla geri adım atmayacağını ülkesi için gerekirse şehadet şerbeti içmeye hazır olduğunu bilmeleri gerekir.

Şeref, haysiyet, onur FETÖ’nün bilmediği şeyler olduğu için yapılan tehditler Cihat Yaycı Paşayı çok etkilemez.

Cihat Yaycı Paşaya saldıran Fetullah  Gülen’in Deniz kuvvetlerinden atılmış tasmalı köpekleri şunu bilmeli, Fetullah  Gülen tutsaktır. Artık lider değildir, cazibesi yoktur.

İftara attığınız Cihat Paşa “sadece baş harfleri büyük olan bir ülke” olmadığımızı tüm dünyaya gösterdi.

Çünkü o bir GAKKOŞ…

****     ****   ****   ****

BİZDE KIZILELMA ÜLKÜSÜ BİTMEZ

Ben hiçbir ülkenin bu kadar haini olduğunu tahmin etmiyorum…

Bakınız ;  FETÖ’nün Pensilvanya  köpekleri geçtiğimiz Temmuz ayında Libya da MİT mensuplarının kimliklerini yayınlayıp ihbarda bulunmuşlardı.

Soruyorum size hangi ülkenin bu kadar haini var?

Yaptıkları yetmedi, FETÖ’cüler Libya da darbeci Hafter’i açıktan destekledi. Amaçları Libya, Hafter tarafından tamamen ele geçirilip, meşru yönetimin tasfiye edilmesiydi.

Bu sayede Türkiye’nin Libya da herhangi bir tasarrufu olmayacaktı.

Ama yine başaramadılar.

Türkiye’nin Libya ulusal mutabakat yönetimi ve meşru lideri Fayez Sarrac ile yakınlaşması FETÖ’yü oldukça rahatsız etti ki, FETÖ bu sebeple geçtiğimiz yıldan beri yayınlarında “Sarrac hükümetinin Müslüman kardeşler çizgisinde” olduğunu öne sürdü.

Özetle Türkiye de muhalefet partilerinin ve özellikle CHP’nin dile getirdiği “Libya’ya İhvan için gidiliyor” yalanlarını ortaya atan FETÖ’cülerdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Cehennem meraklısına cennet vermez.

Tarih Osmanlıyı çağırıyorsa, Osmanlı torunları o hesabı soracak diyerek gereğini yaptı.

EYY HAKK…

Çünkü bizde Kızılelma ülküsü bitmez…

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları