Erol KARA

CHP'NİN NE İŞİ VAR TERÖRLE MÜCADELE İLE

Erol KARA

Bu kadar kırılmış dökülmüş bir yapı kendini toparlayarak, Suriye de operasyon yapabiliyorsa, bu büyük bir devlet olmanın yanı sıra büyük bir başarı.

 

Evet 15 Temmuz gibi bir facia ya rağmen Kahraman Mehmetçik operasyon yapıp, şehitler verip zafer elde ediyorsa ne mutlu bize.

 

15 Temmuz’a rağmen istihbarat kendini nasıl toparlayıp ta Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı terör ittifakının yarattığı canlı bombaları fark ediyorsa bu büyük başarı.

 

Evet, kan vererek can vererek, toparlayarak, buralara geldi Türkiye.

 

Siz eğer El-Bab da Afrin de güvenliğinizi sağlayamazsanız, sizi gelip Ankara  Gar da, İstanbul ‘da, Beşiktaş da gelip vururlar. Orda güvenliğinizi alacaksınız ki buralarda vurulmayasınız.

 

Sanırım CHP lideri bunu anlamıyor.

 

Bakınız; 1400 Km sınır hattı varken, Ortadoğu da altüst oluşlar devam ederken,  Türkiye yi güvenlik adası olarak tutabilmek çok büyük bir beceridir.

 

Türkiye bu mücadeleyi püskürterek yeniden var oluş mücadelesini veriyor.

Zeytin dalı operasyonu devam ederken Suriye nin geleceği de şekillenmeye başladı. Çünkü piyasada çok fazla oyuncu var.

 

Evet, kaotik ortam devam ediyor. Rus uçağında kullanılan mühimmatın ABD malı olması, hatta ABD'nin bu mühimmatı kendi müttefiklerini bile vermediği NATO envanterinde bile sınırlı bulunduğu ama terör örgütünün elinde olduğu gerçeğinden yolla çıkarsak, ne kadar kirli bir savaşın içinde olduğumuzu anlarız her halde.

 

ABD'nin masada farkılı sahada farklı şeyler yapması yakalanan silahlarla ayan beyan göstergesi oldu. ABD bu kaotik ortamı elinden geldiği kadar sürdürmeye devam edecek gibi görünüyor. ABD kaotik ortamdan yana çünkü burada siyasi zemin oluşursa ABD nin buruda kalacak siyasi zemin olmayacak. O yüzden bu kaosun devam etmesini istiyorlar.

 

ABD'nin hedefi bir Garnizon devlet kurmak. Özellikle Irak’ın kuzeyinde yapamadıklarını burada yapmak. ABD Türkiye’ye ihtiyaç duymadan istediği gibi at koşturacakları alanı Suriye olarak görüyor. Dolayısıyla PKK ya PYD ye alan açarak burada kalıcı olmanın yerleşmenin peşinde.

Katil ABD'nin Afrin de Mümbiç ‘de PYD'nin arkasında olduğunu çok rahat olarak anlaya biliyoruz.

 

Aslında Bu kaotik ortama İsrail’in de girip pasta dan pay alma girişimlerini çok daha rahat anlaşılmaya başladı. İsrail uçağının düşürülmesini öne sürerek PYD önce ABD ile birlikte İsrail arkada birlikte hareket ederek, bu savaşın uzun sürmesi için ve burada kalıcı olmak için elinden geleni yapacak.

 

Bakınız Türkiye meşru hakkını kullanırken CHP den ve HDP'den gelen çatlak sesler aziz Milletin midesini bulandırıyor. Sanırım bu aziz MİLLET sandıkta bu seslere cevabını verecek.

Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli ve ferasetli duruşu, inançlı ve kararlığı ile Allah’ın izni ile bu kirli savaştan alnımızın akıyla fazla şehit vermeden çıkacağımıza inancım tamdır.

 

CHP ve HDP İşine baksın.

Cihangir kafelerinde, Çukur ambarda

Ergen kızlarla selfie çektirsin.

İnstagrama takılsin.

 

CHP nin ne işin olur terörle mücadele ile?

Selam ve Dua ile.

Yazarın Diğer Yazıları