Erol KARA

BU ZAFERİN TARİFİ VAR MI?

Erol KARA

Dünya da eşi benzeri yok.

Kahraman Mehmetçik operasyonlara güle oynaya veya gidiyor.

Bu hamaset değil Türk askeri inanarak gidiyor adeta ölüme.

Kahraman Mehmetçik yanlızca ABD ve PKK ile değil, uluslararası güçlerin paralı lejyonerleri ile savaşırken, ülkemiz sınırları içinde de haysiyetsiz cahil vatan hainleri ile mücadele ediliyor.

Katil ABD daha önce yaptığı gibi terörist kılığında Türk askerine saldırmazsa operasyonlar başarılı olur. Aksi halde sıkıntı yaşayabiliriz.

Şu an Kandil de yapılan operasyonların dış dünyaya iyi anlatılması gerekir. Katil ABD her ne kadar Türkiye topraklarından teröristleri temizliyor açıklaması yapsa da iki yüzlü ABD politikasına güvenmemek gerekir diye düşünüyorum.

Bölgesel bir güç olan Türkiye’nin gönül coğrafyasında bir karşılığının olduğunu kimsenin unutmaması gerekir.

Katil ABD kovboy aklı ile, Rusya Devlet aklıyla hareket ederken Afrin operasyonunda her iki ülkede Türkiyesiz bir iş yapılamayacağını anladı.

Bakınız Afrin de destan yazan Kahraman Türk silahlı kuvvetlerimiz, Dünya’nın bir ucundan gelip oyun kurmaya çalışanlara adeta ders verdi.

Evet ;  bu kez de 40 yıldır küresel güçlerin desteği ile içte ve dışta binlerce şehit vererek sürdürdüğümüz PKK ya yönelik operasyonlar Irak topraklarında yani Kandil de devam ediyor.

Kahraman Mehmetçiğimiz Savunma bakanlığının ürettiği yerli ve Milli silahlarla adeta destan yazıyor.

Asıl ve gizli hedef,  bahaneler üzerinde Türkiye’yi baskı altına almak suretiyle milli hedeflerinden vazgeçirmek.

Ama nafile. Yerli ve Milli silahlarla PKK denen katillerin sonunu geliyor gelmeye devam edecek.

Yani hiçbir bahane Mehmetçiğin destan yazmasına engel değil.

Ordu kararlı Devlet Kararlı, Başkomutan kararlı, aziz Millet kararlı.

Katil ABD alsın şimdi Kahraman Mehmet’imizin elinden PKK’yı da de görelim.

Evet, bu aziz ülke tarihinde ilk defa asli çıkarlarını gözeterek, Batılı emperyalist  küresel güçlere ve devletlere rağmen ES -400 ler konusunda bir girişimi başarmıştır.

Bu kararlılık kesinlikte devam ettirilmelidir, direniş sürdürülmelidir asla ve asla Katil ABD ye ve onun işbirlikçisi Siyonist İsrail’e asla boyun eğmemelidir.

Bakınız : 28-29 Haziran 2019 tarihleri arasında  Japonya’daki G20 zirvesi nde liderlerin yapacağı görüşmede ABD ile ortak bir çalışma grubu kurulması için Başkan Recep Tayip ErdoğanTrump’a; “Karşılıklı çıkarlar ve eşit şartlar çerçevesinde çözüm için EVET, tek taraflı kararlara ise HAYIR”  teklifini tekrar önermiş olacak.

Bakalım Kovboy bu teklife sıcak bakacak mı?

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları